Το reunion των αποφοίτων του 1994 του Γενικού Λυκείου ΑλμυρούΎστερα από είκοσι χρόνια, έχοντας διαγράψει ο καθένας την ξεχωριστή του πορεία, συναντήθηκαν οι απόφοιτοι του 1994, του Γενικού Λυκείου Αλμυρού. Αυτή τη φορά δεν βρέθηκαν στις σχολικές αίθουσες, αλλά στην ταβέρνα του Νίκου Κατσαμπέκη, στην Ευξεινούπολη. Το κουδούνι για την πρώτη ώρα χτύπησε λίγο μετά τις 9 η ώρα το βράδυ του Σαββάτου, με κάποιους να παίρνουν απουσίες, αλλά δικαιολογημένες, μιας και σύντομα εμφανίστηκαν.

Η συνάντηση των αποφοίτων του ’94 διοργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία κάποιων εκ των συμμαθητών και σε όλους έφερε αναμνήσεις από τα μαθητικά χρόνια. Ένα άλμπουμ φωτογραφιών από τότε έκανε την εμφάνισή του με τις σημαντικότερες στιγμές να ξαναζωντανεύουν.

Όλοι μαζί, μετά από είκοσι χρονιά από το τελευταίο κουδούνι που άκουσαν όλοι μαζί, στο Γενικό Λύκειο Αλμυρού. Οι περισσότεροι αλλαγμένοι, κάποιοι άλλοι αναλλοίωτοι στο χρόνο. Σίγουρα όλοι με μία νοσταλγία στα μάτια και στις καρδιές τους, ξανασυναντήθηκαν και θυμήθηκαν όμορφες στιγμές. Συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον τους. Νοστάλγησαν την ανεμελιά των μαθητικών χρόνων.

Κάποιοι εξ αυτών είχαν κοινή μαθητική πορεία, μιας και άρχισαν στις αίθουσες -από το Δημοτικό κιόλας- και έφθασαν μέχρι την αποφοίτηση όπως στην περίπτωση των Όλγα Καστανίδου, Θοδωρή Κοντομέρκου και Κωνσταντίνου Κρικελά.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.