Δύο μικροί αλμυριώτες ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν στο ΜάντσεστερΓεμάτοι εμπειριών, χρήσιμων γνώσεων και σημαντικών εικόνων που θα τους μείνουν για πάντα, επέστρεψαν από το Μάντσεστερ ο 13χρονος Κωνσταντίνος Μπαζής και ο 14χρονος Βασίλης Νικογιάννης, όπου μετείχαν σε δοκιμαστικά (trials) που διοργανώθηκαν στη μεγαλούπολη της Αγγλίας.

Οι δύο μικροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στις ακαδημίες του Άθλου είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητές τους μπροστά σε εκπροσώπους και σκάουτερς έξι ομάδων της Αγγλίας (Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουν., Στόουκ, Χαλ, Μπλάκμπερν και Λίβερπουλ). Η αποστολή διοργανώθηκε από τη θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα, που έχει βάση την Αγγλία και η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 24 Αυγούστου. Το πρωί της Δευτέρας έγινε ξενάγηση των μικρών ποδοσφαιριστών απ’ όλη την Ελλάδα, στο θρυλικό γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πηγαίνοντας σε όλους τους χώρους (κερκίδες, αποδυτήρια, Μουσείο κ.α.).

 

Τα δοκιμαστικά πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 26 του μηνός και διήρκησαν τρεισήμισι ώρες συνολικά (από τις 2 έως τις 5 και μισή το απόγευμα). Εκεί, οι προπονητές που ήταν υπεύθυνοι βαθμολόγησαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές (από 11 ετών έως 16) στις παρακάτω κατηγορίες: 1) ασκήσεις τεχνικής με μπάλα 2) κατοχή σε μικρό χώρο και 3) οικογενειακό διπλό.

Η επιστροφή των δύο μικρών έγινε το απόγευμα της Πέμπτης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.