Οι Αγιασμοί 18 σχολείων σε Αλμυρό, Ευξεινούπολη, Σούρπη και Πτελεό – φωτο από 18 σχολεία | Λαός Του Αλμυρού
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.
full screen background image

Οι Αγιασμοί 18 σχολείων σε Αλμυρό, Ευξεινούπολη, Σούρπη και Πτελεό – φωτο από 18 σχολεία

Όλοι έδωσαν το «παρών», μαθητές, δάσκαλοι, καθηγητές και γονείς, στο πρώτο επίσημο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι τελετές αγιασμών πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Αλμυρού και σε κάποια από αυτά παραδόθηκαν και τα βιβλία για τη νέα χρονιά.

Στα περισσότερα από τα Σχολεία του Αλμυρού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος –κυρίως- στους μαθητές είπε: «Θέλω να συνεργαστούμε. Περιμένω τις προτάσεις σας, γιατί διαθέτετε καθαρό μυαλό. Θα περνάω συχνά την πόρτα των Σχολείων του Δήμου μας, το ίδιο σας καλώ να κάνετε κι εσείς και να επισκέπτεστε το Δημαρχείο. Ως Δημοτική Αρχή, θα δώσουμε αγώνα για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών και γενικότερα των προβλημάτων που αφορούν τους νέους μας». Γενικότερα οι δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι, της ομάδας πλειοψηφίας, επιστρατεύτηκαν με εντολή να δώσουν δυνατή παρουσία στα σχολεία, να μεταδώσουν αίσθημα ασφάλειας και υπόσχεση συνεργασίας, στους φορείς της εκπαίδευσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χατζηδημητρίου Φώτης, πρώην πρόεδρος των σχολικών επιτροπών παρέστη επίσης σε αγιασμούς σχολείων.

Στη Σούρπη

Στα Σχολεία της Σούρπης, τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Μιχάλης Μακρής, ενώ παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπύρος Γουρναρόπουλος και τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Μακρής εξέφρασε στην εκπαιδευτική κοινότητα της Σούρπης τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Δημάρχου Αλμυρού και σημείωσε «Η φροντίδα μας για τις σχολικές μονάδες θα είναι συνεχής, με τη συνεργασία όλων σας. Για τους γονείς των παιδιών, οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι ανοιχτές για όλους. Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά με Υγεία». Ο Πρόεδρος, Σπύρος Γουρναρόπουλος, τόνισε «θα διεκδικούμε και θα απαιτούμε ό,τι χρειαζόμαστε για τα Σχολεία της περιοχής μας».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Σούρπης, Καλλιόπη Ντούκα κάλεσε τα παιδιά να μείνουν μακριά από μικροπρέπειες, να επικεντρωθούν στην καλή συνεργασία τους με τους καθηγητές τους, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο Διευθυντής του Σχολείου Ιωάννης Θεοδώρου σημείωσε μεταξύ άλλων «Η μέρα είναι γιορτινή. Το Σχολείο πήρε ζωή. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να έχουμε περισσότερες εμπειρίες, γνώσεις και αγαθά. Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους».

 

Στον Πτελεό

Στις σχολικές μονάδες του Πτελεού, τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ευάγγελος Καλαντζής, ενώ παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κώστας Μπουκουβάλας και μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

 

Μπέτυ Κοτζιαπαναγιώτου, Μπάμπης Παπαρρίζος, Τσιντσίνη Βιβή

 

 

 

 
Αφήστε μια απάντηση