Γ.Σ.Α.: Πρόκριση στο Ριζόμυλο και στο βάθος ΔημητριάςΤο ζητούμενο από το παιχνίδι στο Ριζόμυλο ήταν η πρόκριση για τον Γ.Σ.Α. κι αυτό κατάφερε. Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου έπαιξαν όσο έπρεπε για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου και με γκολ του Ράπτη στο 41ο λεπτό, πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα φιλοξενήσουν τη νεοφώτιστη στην Α’ ΕΠΣΘ, Δημητριάς, την ερχόμενη Κυριακή, στις 4 το απόγευμα.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και σίγουρα αυτό που κρατάει ο προπονητής των «κυανόλευκων» είναι η πρόκριση.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα αφιερώνει τη νίκη-πρόκριση στο φροντιστή της ομάδας Χρήστο Μπελεγρίνη και στον τερματοφύλακα Σπύρο Πολυμέρου, όπου και οι δύο αναρρώνουν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις που υπεβλήθησαν την περασμένη εβδομάδα. Τους εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψουν στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όπου και ανήκουν.

Γ.Σ.Α.: Μάνος, Φαράντος, Τσιάτσιος, Ακριβούσης, Κυριάκος, Π. Βούλγαρης, Κρανάς, Ράπτης (75ο Μαλισσόβας), Αραπίτσας, Δανόπουλος (62ο Τσόγκας), Χειλάς (83ο Κουρτέλης).

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.