Πρόγραμμα στίβου «KIDS ATHLETICS» στα Δημοτικά Σχολεία Ν. Αγχιάλου - Λαός Του Αλμυρού

Πρόγραμμα στίβου «KIDS ATHLETICS» στα Δημοτικά Σχολεία Ν. ΑγχιάλουΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 το πρόγραμμα στίβου KIDS ATHLETICS  στο 1ο  και 2ο Δημ. Σχ. Νέας Αγχιάλου.

Μια μοναδική εμπειρία διάρκειας δύο ωρών έζησαν 106  παιδιά από έξι τμήματα και των δύο σχολείων, συμμετέχοντας σε 6 αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού, ήδη χωρισμένα σε ομάδες από τους γυμναστές των σχολείων Κατσικόπουλο Βασίλη και  Μπουρτζή Μαρία.

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα  τα αγωνίσματα αυτά μέσα από έναν συνδυασμό ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα.

Το  πρόγραμμα  πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα κλίμα μεγάλης χαράς και ενθουσιασμού όχι μόνο από τους μαθητές που συμμετείχαν αλλά και από τους υπόλοιπους  μαθητές και των δύο σχολείων που παρακολούθησαν με αμείωτο  ενδιαφέρον την διοργάνωση.

Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν  στην υλοποίηση της διοργάνωσης.

και ιδιαίτερα την υπεύθυνη του προγράμματος ΚΦΑ  κα Τσελεπίδου  Παρασκευή και τους ΚΦΑ του Γραφείου Φυσικής Αγωγής του Ν. Μαγνησίας κα Ράμμου Ιωάννα και Καρακατσούνη  Ιωάννη  για την άψογη διοργάνωση και την πολύτιμη βοήθεια τους στην υλοποίηση του προγράμματος.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα «Καλή συνέχεια».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.