Δενδροφύτευση στο πάρκινγκ της παραλίας στην Αμαλιάπολη (φωτογραφίες)
Για ακόμα μία φορά, οι κάτοικοι της Αμαλιάπολης απέδειξαν πόσο πολύ αγαπούνε το χωριό τους, προχωρώντας στη δενδροφύτευση του χώρου του πάρκινγκ που βρίσκεται στην κεντρική παραλία.

Κάτοικοι κάθε ηλικίας, έλαβαν μέρος στην πολύ ωραία πρωτοβουλία και τοποθέτησαν δέντρα σε διάφορα σημεία του πάρκινγκ, προκειμένου, όταν μεγαλώσουν, να προσφέρουν τον ίσκιο τους και να γίνει ακόμα πιο ελκυστική η όμορφη παραλία του χωριού.

Η παρότρυνση και η δωρεά των δέντρων έγινε από το ζεύγος Μιχάλη Καπαρού και Λίας Καμινέλη κι αφού πρώτα εξασφαλίστηκε η άδεια από τον Δήμο Αλμυρού. Στη συνέχεια, φορείς της Αμαλιάπολης (Σύλλογος Γυναικών «Η Μιτζέλα μας», Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ΕΑΣ Αμαλιαπόλεως «Αργοναύτες» και Κίνηση Νέων Αμαλιάπολης), σε συνεργασία με τεχνίτες που έβαλαν τα απαραίτητα εργαλεία, ολοκλήρωσαν την όμορφη πρωτοβουλία.

Όπως τονίζουν οι ίδιοι οι διοργανωτές στο almyros.gr «Το μόνο λάθος που έγινε είναι ότι δεν έγινε έγκαιρη ενημέρωση με συνέπεια πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να συμμετέχουν δεν το γνώριζαν. Σε όλη αυτή την προσπάθειά μας, είχαμε την πολύ σημαντική βοήθεια ανθρώπων που δεν έχουν γεννηθεί στη Μιτζέλα ούτε καν στην Ελλάδα, αλλά μένουν στο χωριό και το αγαπούν όσο κι εμείς».

Τα παιδιά του χωριού κι αυτά παρόντα, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να βοηθήσουν στη δεντροφύτευση, έβαλαν γάντια και καθάρισαν την παραλία, το γήπεδο 5χ5 και την παιδική χαρά.

Μπράβο σε όλους σας…

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.