Τα μυστικά της Ιταλικής σχολής ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Άθλου


Η L’ academia del bel calcio είναι μία Ιταλική Σχολή επαγγελματικού ποδοσφαίρου που λειτουργεί χρόνια και προετοιμάζει παιδάκια, στέλνοντας τα σε γνωστές ομάδες Α’ επιπέδου, όπως Juventus, Torino.

Στελεχώνεται από τους προπονητές Antonio Filoni και Edoardo Zaccarelli που έχουν κάνει σπουδές στο πανεπιστήμιο του Τορίνο με τίτλο «laurea specialistica di calcio», με στόχο τη βελτίωση και προετοιμασία σε τεχνικό επίπεδο, ποδοσφαιριστών ηλικίας από 5 έως 18 ετών.

Η ακαδημία l’ academia del bel calcio, σε συνεργασία με την ακαδημία του Άθλου Αλμυρού, διοργανώνει μία εβδομάδα επαγγελματικής προπόνησης για μικρά και μεγάλα παιδιά, από 5 έως 18 ετών. Οι προπονήσεις θα είναι τετράωρες με διάλειμμα, θα διαρκέσουν μία εβδομάδα και θα έχουν ως αντικείμενο τεχνικές ποδοσφαίρου, συντονισμός σώματος και μυστικά Ιταλικού ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία για τη Σχολή l’ academia del bel calico να γνωρίσει και να δει το φυτώριο ποδοσφαιριστών του Άθλου Αλμυρού με προοπτική επιλογής κάποιων παιδιών που επιθυμούν, αφού επιλεγούν, να δοκιμαστούν σε ομάδες της Ιταλίας. Αν είσαι λάτρης του Ιταλικού ποδοσφαίρου, σε περιμένουμε στο γήπεδο να περάσουμε μαζί μια εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις.

Για όσα παιδιά θέλουν –είτε είναι μέλη της ακαδημίας του Άθλου είτε όχι- οι προπονήσεις θα είναι ανοιχτές και θα αρχίσουν στις 27 Δεκεμβρίου 2014 στις 6 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου και οι εγγραφές ισχύουν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2014. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συμβολική τιμή γνωριμίας 30 ευρώ.

Για πληροφορίες θα απευθυνθείτε στον υπεύθυνο για τις ακαδημίες του Άθλου Αλμυρού κ. Χαράλαμπο Ζέρβα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977 676106 και 24220 24455…. Be there!!!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.