Είναι η Χρύσα Μαρδάκη ποιήτρια; – Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της – video, φωτο | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Είναι η Χρύσα Μαρδάκη ποιήτρια; – Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της – video, φωτο

Κατά την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Χρύσας Μαρδάκη, “Λίγο πιο πάνω από τον Παγασητικό – Λίγο πιο κάτω από την Όθρυ, χθες Κυριακή 9 Νοεμβρίου, ο Βασίλης Φυτιλής μας έθεσε το ερώτημα: “Είναι η Χρύσα Μαρδάκη ποιήτρια;”

Απαντώ, με αίσθηση ευθύνης, συμφωνώντας μαζί του, ναι, είναι!

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού Ευξεινούπολης, παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του πονήματος της συντοπίτισάς μας καθηγήτριας Κοινωνιολόγου Χρύσας Μαρδάκη. Η συλλογή αυτή, ανήκει πλέον σε όλους μας. Ανήκει στην περιουσία του Αλμυρού, της λάκας αυτής, που βρίσκεται σε ευλογημένη θέση… λίγο πιο πάνω από τον Παγασητικό, λίγο πιο κάτω από την Όθρυ.

Ψυχή, αγάπη, πόνο, αναζητήσεις, όλα στη συλλογή και όλα ξεκάθαρα, με θάρρος, το οποίο άργησε να φτάσει τη συγγραφέα στην έκδοση, αλλά ξεχύθηκε και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Τα συγχαρητήριά μου, σε μια γυναίκα, που τολμά και τελικά κατακτά τον τίτλο της ποιήτριας, που τολμά και εκθέτει την ψυχή της.

 


 

Οι συντελεστές της χθεσινής εκδήλωσης που έρρεε σε ένα κοινό προσηλωμένο:

Προλόγισε και συντόνισε ο δικηγόρος κ. Βασίλης Φυτιλής

Συμμετείχαν: η καθηγήτρια φιλόλογος κ. Βάσω Τσίπουτα, η εκπαιδευτικός κ. Ελευθερία Μπουκουβάλα – Καμπουρίδου, η μαθήτρια της Γ΄Λυκείου Νίκη Μαυρίκη.

Την εκδήλωση επένδυσαν μουσικά οι κ. Βάσω Φυτιλή, τραγούδι και ο κ. Θανάσης Τσιλιός, κιθάρα

Τσιντσίνη Βιβή
Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.