Σκουπιδότοπος της ντροπής στη θέση «Ξηράκια» Πτελεού (φωτογραφίες) - Λαός Του Αλμυρού

Σκουπιδότοπος της ντροπής στη θέση «Ξηράκια» Πτελεού (φωτογραφίες)Εικόνες ντροπής, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, παρουσιάζει ο περίβολος χώρος των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού Πτελεού, στην τοποθεσία «Ξηράκια» λίγα μέτρα μακριά από το χωριό.

Όπως δηλώνει στο «almyros.gr» αναγνώστης μας, η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά, με τη συσσώρευση σκουπιδιών, με αποτέλεσμα να έχουν κατακλυστεί πλέον τόσο τα γειτονικά ελαιοπερίβολα, αλλά και ο παράπλευρος αγροτικός δρόμος, που πλέον καθίσταται …αδιάβατος, ενώ οι ιδιοκτήτες των περιβολιών δεν μπορούν να προχωρήσουν στη συγκομιδή της σοδειάς τους.

Κάτοικοι του χωριού και ιδιοκτήτες γης στην εν λόγω περιοχή, τονίζουν στο almyros.gr: «Δυστυχώς, έχουμε απευθυνθεί τόσο στον Πρόεδρο του χωριού όσο και στο Δήμο Αλμυρού και τους έχουμε επισημάνει το πρόβλημα επανειλημμένως, αλλά δεν έχει λυθεί».

Πλέον μπαίνει και το θέμα δημόσιας Υγείας, αφού- όπως καταγγέλλουν ιδιοκτήτες γης στην περιοχή «Ξηράκια»- βρίσκουν ψόφια σκυλιά και γάτες, τα οποία είναι σε αποσύνθεση.

Όπως σημειώνει στο almyros.gr ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώστας Βαλαμούτης «Το πρόβλημα το γνωρίζουμε. Με το προσωπικό που θα προσλάβουμε τον επόμενο μήνα, θα παρέμβουμε και για την αντιμετώπιση του θέματος».

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.