Επιτυχημένη η τιμητική εκδήλωση για τον Ιεροψάλτη Απόστολο Παππά - Λαός Του Αλμυρού

Επιτυχημένη η τιμητική εκδήλωση για τον Ιεροψάλτη Απόστολο ΠαππάΤον Ιεροψάλτη Απόστολο Παππά,  για την πολυετή προσφορά του σε Αναλόγια της περιοχής Πτελεού και Σούρπης, της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αλμυρού, της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, τίμησε ο Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Βόλου «Ιωάννης ο Κουκουζέλης», σε μια επιτυχημένη και ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών, που απέδωσε εκκλησιαστικούς ύμνους, υπό την χοραρχία του Λαμπαδαρίου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, θεολόγου – καθηγητή βυζαντινής μουσικής και Προέδρου του Συνδέσμου, κ. Ευσταθίου Γραμμένου, ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους ιερείς, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε η παρουσίαση του βιογραφικού του τιμώμενου Ιεροψάλτου, κ. Αποστόλου Παππά, από τον Α’ Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Βόλου, κ. Βασίλειο Πρασσά, απονομή τιμητικής πλακέτας, ευχαριστίες και απόδοση εκκλησιαστικού ύμνου από τον τιμώμενο Ιεροψάλτη.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον συγχαρητήριο λόγο του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, π. Δαμασκηνού Κιαμέτη, για την 45χρονη συνεχή προσφορά του τιμώμενου Ιεροψάλτου, καθώς η παρουσία του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου δεν στάθηκε δυνατή, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Δέσποινα Κοτζιαπαναγιώτου
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.