Καθαριότητα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, από Γ.Σ.Α., Δήμητρα και ΕΟΣ - Λαός Του Αλμυρού

Καθαριότητα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, από Γ.Σ.Α., Δήμητρα και ΕΟΣ

Καθαριότητα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού έκαναν τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Γ.Σ.Α., το τμήμα μπάσκετ της Δήμητρα και ο Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού και μας ενημερώνει για την ενέργειά τους αυτή σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ, το τμήμα μπάσκετ της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ και ο ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ, με την σύμφωνη γνώμη του αντιπροέδρου Ν.Π.Δ.Δ. του ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ κ. Αργύρη Ρούσσα, την Κυριακή 16-11-2014 προέβησαν στον γενικό καθαρισμό του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλμυρού καθώς και στην απεντόμωση της οροφής αυτού που είχε να καθαρισθεί πολλά χρόνια.

Σκοπός όλων μας είναι το Κλειστό Γυμναστήριο να παραμείνει ένα από τα καλύτερα της Θεσσαλίας (κατά τα λεγόμενα των αντιπάλων αποστολών) και ο χώρος άθλησης της νεολαίας του Δήμου μας να είναι σε ένα καθαρό και υγειές περιβάλλον.

Σε αυτή την προσπάθεια θα θέλαμε να συμβάλουν όλοι όσοι εισέρχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο (προπονητές, αθλητές, γονείς και θεατές) και να μην παρατηρούνται φαινόμενα που δεν διέπουν με τον πολιτισμό μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.