Τρία Γκολ – τρεις σκόρερ για την Δήμητρα απέναντι στην Ε.Μ.Α. – video με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις


Έληξε το σημερινό παιχνίδι (Κυριακή 30 Νοεμβρίου) Δήμητρα – Ε.Μ.Α., με τους γηπεδούχους να είναι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Και στα δυο ημίχρονα, οι παίκτες του Βουρούκου έδειξαν υπεροχή, με την μπάλα στην κατοχή τους το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με πολλές φάσεις από την πλευρά της Δήμητρας και με διαφορετικούς συνδυασμούς, καλά δουλεμένους απ’ ό,τι φάνηκε, από τις προπονήσεις. Στο 26΄ πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Αντωνιάδης μετά από κόρνερ και πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 44΄ δεύτερος σκόρερ ο Θωμαΐδης, με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 5ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Αντωνιάδης κατεβάζοντας τη μπάλα, κέρδισε κόντρες, έκανε το σουτ από τα δεξιά στην απέναντι γωνία του Σαματά με τον Τιμπλαλέξη, να κάνει την προβολή και να βάζει και αυτός το όνομά του στους σκόρερ.

Τα δυνατά λεπτά για την Ε.Μ.Α. ήταν τα τελευταία του πρώτου και τα πρώτα του δεύτερου ημιχρόνου, όπου είχε ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις.

Εμφανής η επιρροή του Βουρούκου στους παίκτες από την αρχή της αγωνιστικής μέχρι σήμερα, φαίνεται πως ο προπονητής τους έχει κάνει να πιστέψουν στο όνειρο και του το ανταποδίδουν.

 Τσιντσίνη Βιβή

 

 

 

 

Δήμητρα: Γιούρκης, Γκαρνίδης, Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Γοδινόπουλος, Ποζιόπουλος (53΄ Ξηρομερίσιος), Παυλίδης (55΄Σιαμέτης), Παρίσης (76΄Βογιατζής), Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης

Ε.Μ.Α.: Σαματάς, Μπελεγρίνης, Διαμαντένιας, Βέτσικας, Παπανίκος, Χορταργιάς, Λανάι, Νιφόρος, Αναστασίου, Ζγουλέτας, Καπέσιος, με τρεις αλλαγές στο 65ο λεπτό του αγώνα.

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.