Λύκειο Ελληνίδων Βόλου - Το αποκριάτικο γλέντι των χορευτικών ομάδων - video με παραδοσιακά αποκριάτικα - Λαός Του Αλμυρού

Λύκειο Ελληνίδων Βόλου – Το αποκριάτικο γλέντι των χορευτικών ομάδων – video με παραδοσιακά αποκριάτικαΗ παρέα μου βιάστηκε να δηλώσει… “Δεν θα τα πουν όλα… είναι “πιπεράτες” οι κουβέντες των παραδοσιακών αποκριάτικων”. Ε, τα είπαν! Λάθος έκανε. Τα είπαν και τα χόρεψαν, όπως και οι “παλιότεροι”, με διάθεση διακωμώδησης και όχι προσβολής και κουτοπονηριάς, χάρηκαν τα πειράγματα και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Ο λόγος για το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου που διοργάνωσε παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι για τις χορευτικές του ομάδες στο Comtesse, την περασμένη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου. Εκεί και η δική μας του Περιφερειακού Τμήματος του Αλμυρού.

Το σκηνικό γνωστό! Χοροί από όλοι την Ελλάδα, χορευτές με αγάπη για την παράδοση και φορείς και δάσκαλοι να καμαρώνουν και να δρέπουν τους καρπούς! Την παράσταση έκλεψαν, τα παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια.

Πάντα χαίρομαι σ’ αυτές τις εκδηλώσεις του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες και να μοιράζονται μοναδικές στιγμές, μέσα από την παράδοση. Εύγε! Και του χρόνου!

Τσιντσίνη Βιβή

 

 

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.