Με επιτυχία η αποκριάτικη παρέλαση στην Ευξεινούπολη - video, φωτο - Λαός Του Αλμυρού

Με επιτυχία η αποκριάτικη παρέλαση στην Ευξεινούπολη – video, φωτο

Απτόητοι οι καρναβαλιστές της Ευξεινούπολης, παρ’ όλη τη βροχούλα, ολοκλήρωσαν την σημερινή (Κυριακή 22 Φεβρουαρίου) παρέλαση. Η αλήθεια είναι… ότι χρειαζόταν λίγη βροχούλα, γιατί είχε πολλά καυτά θέματα αλλά και παρουσίες το φετινό καρναβάλι.

Τα άρματα που παρουσιάστηκαν ήταν της Βασίλισσας, Σανοζίδου Έφης, του Καρνάβαλου, Τσούπρα – Μέρκελ, της Δήμητρας, “ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός ενώνουν”, των “Κάτω Παρταλίστα”, των Ντάλτον (σατίριζε την κλεψιά), και τα άρμα “Αλματοπηδήματα”, “Ρόδα τσόντα και τσογλάνια, “Γιάφκα Ξηρού” και τέλος το “Ευρωσυνοικέσιο”, στο οποίο τελέστηκε ο γάμος Μέρκελ και Τσίπρα με κουμπάρους τη Λαγκάρντ και τον Βαρουφάκη, ή μάλλον όπως έγραψαν Βαρου-fuck-η. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ανθοδέσμη της νύφης – Μέρκελ, έπιασε ο Δήμαρχος. Τηρήθηκαν όλα τα έθιμα βεβαίως, βεβαίως και στο τέλος δείξανε και το σεντόνι για να αποδείξουν την …πληρότητα του Τσίπρα…

 

Την παρέλαση παρουσίασαν εξαιρετικά οι Αλέκος Καραμπάσης και Κωτούλας Θανάσης. Την εκδήλωση τίμησαν εκτός του Δημάρχου και του Προέδρου της Ευξεινούπολης, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και η Εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

 


 

 

Αποστολία Χατζηγεωργίου,  Τσιντσίνη Βιβή

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.