Χωρίς τηλέφωνο τέσσερα χωριά του Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

Χωρίς τηλέφωνο τέσσερα χωριά του ΑλμυρούΓια πολλοστή φορά χωρίς τηλέφωνο, οι Κωφοί, ο Αη-Γιάννης, οι Κοκκωτοί και η Βρύναινα από την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου. Επικοινωνήσαμε με προέδρους και κατοίκους των χωριών, μετά από καταγγελία αναγνώστη, με το παράπονο, ότι από τις 30 μέρες του μήνα, περισσότερες από τις 20, μένουν τα παραπάνω χωριά, χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία, δυσχαιρένοντας όλες τις δραστηριότητες των κατοίκων, αλλά και των γιατρών που πρέπει να έχουν σύνδεση στο internet, για τις συνταγογραφήσεις.

Προ μηνών, η εφημερίδα “Λαός του Αλμυρού”, είχε δημοσιεύσει το θέμα, έσπευσε συνεργείο του ΟΤΕ και έλυσε προσωρινά (όπως λένε οι κάτοικοι) το πρόβλημα. Το δίκτυο, είναι απαρχαιωμένο, χρειάζονται ριζικές αλλαγές και οι χωριανοί επικοινωνούν μόνο με τα κινητά τους τηλέφωνα, όσοι έχουν τη δυνατότητα. Πολλοί έπαυσαν την τηλεφωνική γραμμή, καθώς οι λογαριασμοί, τα πάγια και οι χρεώσεις για επισκευές έρχονται κανονικά, παρότι δεν υπάρχει σταθερή παροχή.

Μάλιστα, πληροφορηθήκαμε το γεγονός, κατά το οποίο πολίτης, που αγανακτισμένος, έσπασε την τηλεφωνική του συσκευή, λέγοντας, “έτσι την κόβω εγώ την γραμμή και αν θέλουν ας έρθουν να εισπράξουν”.

Οι αναγνώστες που επικοινώνησαν μαζί μας, αιτούνται την μόνιμη λύση του προβλήματος, με όποιες αλλαγές ή επισκευές πρέπει να γίνουν, καθώς ερευνούν την αποζημίωση μέσω των νόμιμων διαδικασιών, για όλες τις χρεώσεις που θεωρούν ότι δεν έπρεπε να συνυπολογιστούν στους λογαριασμούς τους.

 

Τσιντσίνη Βιβή

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.