Ήσυχο και καλό ντέρμπι: Πρωτεσίλαος Γ.Σ.Α. 0-2 

Σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με αρκετούς φιλάθλους (πολλούς από τον Αλμυρό) έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πρωτεσίλαο και το Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, με νικητή τον πρωτοπόρο ΓΣΑ, με δυο τέρματα που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο με τον Παν. Βούλγαρη στο 10ο λεπτό και τον Αντζούρη στο 22ο. Οι δυο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, ο μεν ΓΣΑ με τον Παν. Βούλγαρη στο 7’ και ο Πρωτεσίλαος με τον Μαρικλέν στο 80.
Το παιχνίδι ήταν ήσυχο, με πολλές φάσεις και υπεροχή του ΓΣΑ στο περισσότερο διάστημα, καλή διαιτησία και ευχαρίστησε τους φιλάθλους.
Μετά τον αγώνα ο προπονητής του ΓΣΑ Λευτέρης Καλογήρου δεν θέλει να κάνει δηλώσεις, ενώ ο Μιχάλης Ανδρωνάς του Πρωτεσιλάου δήλωσε αποκλειστικά στο almyros.gr:
«Ξέραμε ότι εξ αρχής είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο και το εγχείρημα έγινε ακόμη δυσκολότερο με τις πολλές απουσίες που είχαμε σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, κάποιοι από τους οποίους έπαιξαν για πρώτη φορά. Μας μένει μια πίκρα, γιατί η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα μας, μετά από 11 ολόκληρες αγωνιστικές (πάλι με ΓΣΑ στον πρώτο γύρο). Η δουλειά μας και η προσπάθειες των παιδιών αρχίζουν να φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Ο Αλμυρός. με το υλικό που διαθέτει, μπορεί να παρακάμψει τελικά τα εμπόδια της ΑΕ Διμηνίου ή της Σκιάθου και να εκπροσωπήσει την περιοχή μας στα μπαράζ για Γ’ Εθνική.»

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Λεμονής, Ακριβός, Σαμουρδάνης, Κόρκος Κ. Χριστέλος, Λάμπος Ι.(Κελαϊδής 52) Βίτσος, (63 Παπαργύρης) Μαρικλέν. Κόρκος Ν. Παναγιώτου Χρ., (53 Λάμπος Α.)

Αλμυρός: Πολυμέρου, Φαράντος (75’ Ράπτης), Τσιάτσος, Γρούνας Ακριβούσης, Τσόγκας, Κρανάς, Βούλγαρης Π., (Πλαβός), Αντζούρης (Βασίλης 62) Βούλγαρης Ν..

Διαιτητής (καλός) ο κ. Αθηναίος, με βοηθούς τους κ.κ. Τασιόπουλο Θ. και Τασιόπουλο Γ. Παρατηρητής ο κ. Παπακλωνάρης.

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.