Με έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό, έκοψαν την πίτα τους στον Πολιτιστικό Αχιλλείου - Λαός Του Αλμυρού

Με έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό, έκοψαν την πίτα τους στον Πολιτιστικό Αχιλλείου

Λάβαμε και δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αχιλλείου, σχετικά με την εκδήλωσή του την περασμένη Παρασκευή, για την κοπή πίτας, αλλά και τον διαγωνισμό καλύτερης σπιτικής πίτας.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αχιλλείου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, για το κέφι και τη ζεστασιά με την οποία αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας, γεγονός που μας δίνει χαρά και κέφι να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε την αφιλοκερδή ορχήστρα-παρέα, Γιάννη Θωμαΐδη στο μαντολίνο και μπουζούκι, Κώστα Πριάκο στην κιθάρα και τον Γιώργο Αθανασίου στο τραγούδι.

Ευχαριστούμε επίσης τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, για τον διαγωνισμό νοστιμότερης χειροποίητης πίτας. Το έπαθλό ήταν προϊόντα σχετικά με την κουζίνα-μαγειρική.

Εάν και λίγο καθυστερημένα, ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Παναγιώτου, έκοψε την βασιλόπιτα για το 2015 και ευχήθηκε υγεία και τύχη για όλον τον κόσμο. Ο τυχερός που βρήκε το νόμισμα της πίτας κέρδισε χειροποίητα προϊόντα και καλλυντικά προσφορά από την «Φυλώ», τοπική επιχείρηση με σαπούνια.

Τέλος ευχαριστούμε, το κατάστημα Περιστέρα Αντωνάκη στον Πτελεό, που για μία ακόμη φορά μας βοήθησε με γενναιόδωρες εκπτώσεις σε προϊόντα για την περιποίηση κήπου, που κληρώθηκαν στην λαχειοφόρο.

 

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.