Μαθητές, μέλη συλλόγων και δημοτικοί παράγοντες, συμμετείχαν στη Δεντροφύτευση στο Κουρί - παρουσία πολλών ΜΜΕ - video, φωτο - Λαός Του Αλμυρού

Μαθητές, μέλη συλλόγων και δημοτικοί παράγοντες, συμμετείχαν στη Δεντροφύτευση στο Κουρί – παρουσία πολλών ΜΜΕ – video, φωτο

Δείτε το video με τις συνεντεύξεις, μαθητών, Δημάρχου, Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Εντεταλμένης Συμβούλου κας Σταυραντώνη.

 

Με πρωτοβουλία των Διευθυντών και των Συλλόγων Διδασκόντων των σχολείων του Δήμου Αλμυρού, Γενικού Λυκείου Αλμυρού,  Ειδικού Σχολείου Αλμυρού, Επαγγελματικού Λυκείου Αλμυρού, 1ου και 2ου  Γυμνασίου Αλμυρού και Γυμνασίου Ευξεινούπολης αλλά και των Δεκαπενταμελών Συμβουλίων των μαθητών και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση έξω από το Δάσος Κουρί. Το παρόν έδωσαν μέλη των Συλλόγων του Πολιτιστικού Ευξεινούπολης, της Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, των Σαρακατσαναίων, της Α.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, των Τριτέκνων, της Αλατοστράτας, αλλά και μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Επίσης, οι πρόεδροι της Δημοτικής Κοινότητας Αλμυρού Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος και της Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης Αργύρης Τέφογλου αλλά και οι Σύμβουλοι των Κοινοτήτων επίσης παρευρέθησαν και βοήθησαν στη δεντροφύτευση.

Βάσει προηγούμενου δελτίου Τύπου από το Γραφείου του Δημάρχου αναφέρεται, ότι «πρόκειται για μια πρόταση των σχολείων, η οποία βρήκε θετική ανταπόκριση από το Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτριο Εσερίδη, καθώς η περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή.

Οι μαθητές των παραπάνω σχολείων, αλλά και οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αλμυρού) συγκεντρώθηκαν έξω από το Κουρί στις 8:30 π.μ. για να  φυτέψουν κατάλπες και σφεντάμια στην περιοχή «Αλώνια», που βρίσκεται έξω από το δάσος «Κουρί» και στη συνέχεια προέβησαν στον καθαρισμό των δενδρυλλίων που βρίσκονται μέσα στο δάσος «Κουρί» υπό την επίβλεψη του Δασαρχείου Αλμυρού.

 

 

 

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.