Συναινετικό «διαζύγιο» Δήμητρας - Βουρούκου - Λαός Του Αλμυρού

Συναινετικό «διαζύγιο» Δήμητρας – ΒουρούκουΔεν θα κάθεται στον πάγκο της Δήμητρας Ευξεινούπολης, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Βαγγέλης Βουρούκος και ήδη οι Ευξεινουπολίτες άρχισαν τις σχετικές επαφές, με ντόπιους και Βολιώτες προπονητές, προκειμένου να στελεχώσουν πρώτα το προπονητικό τιμ και μετά ν’ αρχίσουν τις συζητήσεις για πιθανές μεταγραφές ή αποδεσμεύσεις.

Η σχετική λιτή ανακοίνωση της Διοίκησης των «πρασίνων», για το «βελούδινο διαζύγιο» με τον Βουρούκο, αναφέρει τα εξής:

«Με κοινή συναίνεση και μέσα σε φιλικό κλίμα έληξε η συνεργασία της Α.Ε. Δήμητρα Ευξεινούπολης με τον προπονητή Βαγγέλη Βουρούκο.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι παίκτες της Δήμητρας τον ευχαριστούμε για την εμπειρία που προσέφερε στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της πορείας του».

Πέρα από την παραπάνω ανακοίνωση πάντως, παράγοντες της ομάδας μίλησαν στο «Λαό» με τα καλύτερα λόγια για τον Βολιώτη κόουτς και τη συνεργασία μαζί του, αφού αναγνωρίζεται το έργο του στην ομάδα, η οποία -με λίγα σχετικά μέσα- έφτασε κάποια στιγμή να διεκδικεί ακόμη και το πρωτάθλημα στο Β’ όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ σημειώνουν και τις πολλές ευκαιρίες που έδωσε σε νέα παιδιά να αγνιστούν.

Ανάλογη ήταν και η στάση του Βαγγέλη Βουρούκου, με τον οποίο επικοινωνήσαμε σχετικά, ο οποίος «έσταζε …μέλι», αναφερόμενος στη Διοίκηση, τους παίκτες και όλο το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ευξεινούπολης.

Ευνόητο είναι, ότι είναι νωρίς ακόμη να υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Βουρούκου στον πάγκο της Δήμητρας.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.