ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Συλλόγου ΑμεΑ "ΣΤΟΡΓΗ" για την Ανθρωπιστική Εκδήλωση - Συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Βασιλική Καρακώστα - Λαός Του Αλμυρού

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Συλλόγου ΑμεΑ “ΣΤΟΡΓΗ” για την Ανθρωπιστική Εκδήλωση – Συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Βασιλική ΚαρακώσταΤο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων των Ειδικών Σχολείων Αλμυρού και φίλων ΑμεΑ  «ΣΤΟΡΓΗ», αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους χορηγούς που συμμετείχαν την Κυριακή 31 Μαΐου 2015,  ώρα  21.00 μμ. στην  ανθρωπιστική εκδήλωση – συναυλία  με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τις φτερωτές κιθάρες και την Βασιλική Καρακώστα, στο προαύλιο του κέντρου «Αρχοντικό» στο δάσος Κουρί.Επίσης,  τους εθελοντές που βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, την εθελοντική και αφιλοκερδή συμμετοχή και το έργο της Σκυτάλης και των συνεργατών της, και ιδίως όλους όσους παρευρέθηκαν και ενίσχυσαν με την παρουσία τους  τον σκοπό της εκδήλωσης, δηλ. την  ενίσχυση των Ειδικών Σχολείων από τον Σύλλογο όταν προκύπτουν έξοδα για καθημερινές δραστηριότητες, ειδικά την σημερινή εποχή λόγω της οικονομικής στενότητας που παρουσιάζεται σε όλες τις οικογένειες.Πρόκειται όμως για μία δράση που τελικός αποδέκτης και πρακτικά ωφελούμενος θα είναι τα σχολεία με τους μαθητές τους.Ακόμη, το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην προβολή της εκδήλωσης – συναυλίας.

Τέλος,  ευχαριστούμε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλμυρού και την 111 Πτέρυγα Μάχης για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Τσάκαλου Νίκη

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.