Αλλάζουν τα χωροταξικά όρια για τις νέες εγγραφές μαθητών – έκδοση 6-6-2015
Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αλμυρού μετά από συνεδρίασή της στις 27 Μαΐου όρισε τον επαναπροσδιορισμό των ορίων των σχολικών περιφερειών Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2015-2016. Διευκρινίζουμε ότι οι εγγραφές αφορούν τους νέους μαθητές, όσοι φοιτούν ήδη συνεχίζουν στα σχολεία που είχαν εγγραφεί εξ αρχής.

Σημαντική αλλαγή είναι ότι τα παιδιά των των χωριών και οικισμών Ανθότοπος, Νεράιδα, Νεοχωράκι, Φυλάκη, Πέρδικα, Αργιλοχώρι και Μαυρόλοφος θα εγγράφονται στο Δημοτικό της Ευξεινούπολης.

 

Α) 1ο ΚΑΙ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Το τμήμα που περικλείεται από τις παρακάτω οδούς: Αβέρωφ, Αχιλλέως, Αθηνάς, Γ. Μπαλταζή, Φιλελλήνων, Στ. Κομητά, Παναγοπούλου, Αχιλλέως, Μυρμιδόνων. Κροκείων, Βόλου, Περιφερειακός LDL, Αγίου Σεραφείμ, Αβέρωφ. Οι εργατικές κατοικίες Αγίου Σεραφείμ

 

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το τμήμα που περικλείεται από τις παρακάτω οδούς: Αγίου Σεραφείμ, Αβέρωφ, Αχιλλέως, Αθηνάς, Ερμού, Ευαγγελιστρίας, Κορυτσάς, Ερμού, Στρατηγού Φράγκου, Αγίου Σεραφείμ.

 

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το τμήμα που περικλείεται από τις οδούς: Κροκίων, Μυρμιδόνων, Αχιλλέως,

Παναγοπούλου, Κομητά, Αγίου Νικολάου, Καλογήρου, Σταδίου, Αθανασίου Ραγάζου, Κροκίων.

1) Δεξιά της Παναγοπούλου και κάτω της Κομητά και Αγίου Νικολάου μέχρι της Σταδίου.

2) Δεξιά της Κροκίων από Αθανασίου Ραγάζου μέχρι Μυρμιδώνων και Εργατικές Κατοικίες Αγίου Νικολάου.

 

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Το τμήμα που περικλείεται από τις οδούς: Στρατηγού Φράγκου, Ερμού, Κορυτσάς, Ευαγγελιστρίας, Ερμού, Αθηνάς, Γ. Μπαλτατζή, Φιλελλήνων, Στ.Κομητά, Στρατηγού Βελεντζα, Στρατηγού Φράγκου.

1) Οι Εργατικές Κατοικίες Αγ. Βαρβάρας και οι οικίες κάτω από την Στ. Κομητά

μεταξύ Αγ. Βαρβάρας και Κορυτσάς.

2) Αριστερά της Φιλελλήνων και κάτω της Κομητά μεταξύ Φιλελλήνων και Αθηνάς.

 

Β) Τα παιδιά των των χωριών και οικισμών Ανθότοπος, Νεράιδα, Νεοχωράκι, Φυλάκη, Πέρδικα, Αργιλοχώρι και Μαυρόλοφος να εγγράφονται στο Δημοτικό της Ευξεινούπολης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.