Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 20/06/2015Θεόπνευστο!

Θεόπνευστο και θεόσταλτο πρέπει να ήταν το οιμοιότυπο κείμενο Αλμυριώτη, με αυτό του  Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγενίου για την εκλιπούσα Μοναχή Αγαθαγγέλη (+2007).  Ε… Δεν εξηγείται αλλιώς η ομοιότητα!!!

 

Εφιάλτης!

Είδα στον ύπνο μου, ότι ο Δήμαρχος ξανάγραφε τον κανονισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου… και ξεκίνησε τοπικός εμφύλιος… Αλλά αυτό ήταν μάλλον όνειρο θερινής νυκτός. Δηλαδή εφιάλτης!

 

Ρομά

Αναστατώθηκε ο Αλμυρός μετά τις τελευταίες δημοσιεύσεις για πιθανά κρούσματα φυματίωσης σε Ρομά και μαθαίνουμε ότι υγειονομικές υπηρεσίες στρατολογούνται για να ελέγξουν εκ νέου τις συνθήκες διαβίωσής τους, αλλά και άλλες για τη νομιμότητα των ενοικιαστηρίων… Είδομεν…

 

Λιμνοδεξαμενή

…Δεξαμενή γέμιζαν οι προσπάθειες που έγιναν και γίνονται, ώστε το έργο αυτό να υλοποιηθεί. Οι νέες προσθήκες στα σχέδια επιλύουν πολλά προβλήματα.

 

6.000!!!

Ο απολογισμός των επισκεπτών στον αρχαιολογικό χώρο Διμηνίου, ανήλθε στους 6.000. Άντε και στους δικούς μας αρχαιολογικούς και ας πάρουν μόνο νεράκι από ‘δω… και αυτό όφελος θα ήταν.

 

Ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε τους πολλούς επαγγελματίες του Αλμυρού που στήριξαν την προσπάθεια του θερινού σινεμά κάθε Δευτέρα στο Αρχοντικό. Η συμμετοχή αυτή, μας δίνει τη δυνατότητα οι προβολές της Δευτέρας να είναι με ελεύθερη είσοδο. Μετά το Φεστιβάλ art fools ακολουθεί το Φεστιβάλ Δράμας, πάντα βραβευμένων ταινιών.

 

Μαθητική έκθεση φωτογραφίας

Η μαθητική Έκθεση φωτογραφίας μεταθέτει την ολοκλήρωση και παρουσίασή της για τη νέα σχολική χρονιά. Περιμένουμε από τα παιδιά να μας φέρουν και τις καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους…

 

Οικονομολόγοι εναντίον λαών

Ακόμη και ο χειρότερος τον ανθρώπων δικάζεται με όρους! Πως σβήνεις τον μόχθο ενός λαού άνευ όρων; Μάλλον γιατί το επίπεδο πολιτισμού της ανθρωπότητας σήμερα, είναι ακόμη προσκολλημένο στην άγρια επιβολή του ανθρώπου στον άνθρωπο.

Μπορεί να μην τα πάω καλά με τις κόκκινες γραμμές, να τις ήθελα ας πούμε… μπλε… Αλλά οι εταίροι μας, μας φέρονται χειρότερα και από εταίρες, όταν κλωτσάνε κάθε όρο και συζήτηση. Λυπάμαι, αλλά η ιστορία διδάσκει ότι θα φτάσει και σ’ αυτούς το πρόβλημα… και ας βρίσκονται πιο μακριά από δέκα οργιές.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.