ΔΗΛΩΣΗ Χρήστου Μπουκώρου Βουλευτή Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας - Λαός Του Αλμυρού

ΔΗΛΩΣΗ Χρήστου Μπουκώρου Βουλευτή Μαγνησίας Νέας ΔημοκρατίαςΟ ελληνικός λαός μίλησε. Η απόφασή του είναι απολύτως σεβαστή. Το αποτέλεσμα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο ασφαλώς δεν δικαιώνει όλους εμάς τους υποστηρικτές του «ΝΑΙ» στο χθεσινό δημοψήφισμα. Όλοι οι Έλληνες πλέον με ιδιαίτερη αγωνία περιμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων του Πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό, οι οποίες ήταν σαφείς και ξεκάθαρες. Καλή συμφωνία τις επόμενες μέρες, επιστροφή στην κανονικότητα και παραμονή στο ευρώ και στην ευρωζώνη, αυτά υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και αυτά είναι υποχρεωμένος σύμφωνα με την εντολή του ελληνικού λαού να υλοποιήσει.

Ο μέχρι χθες πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ανέλαβε συνολικά την ευθύνη για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και των προηγούμενων εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου. Είναι γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς κυβέρνησε τη χώρα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και την κράτησε όρθια με τεράστιο πολιτικό κόστος για τον ίδιο και την παράταξη. Στην πολιτική όλοι γνωρίζουμε ότι η δικαίωση των πολιτικών θέσεων δεν σημαίνει πάντα και εκλογική δικαίωση.

Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μέσα από τις κατοχυρωμένες καταστατικές διαδικασίες και κυρίως μέσα από την ανανέωση της επαφή της με την κοινωνία οφείλει να βρει άμεσα τον δρόμο της και να ξαναγίνει και πάλι χρήσιμη για την πατρίδα και το λαό. Οι ιδέες μας κυριαρχούν παντού στον κόσμο, οφείλουμε να κυριαρχήσουμε και εμείς.

Τέλος, είναι ιερή υποχρέωση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την εθνική ενότητα των Ελλήνων.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.