Σπουδαία γκολ στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Σπουδαία γκολ στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καππαδοκών ΑργιλοχωρίουΜε συμμετοχή τεσσάρων ομάδων διεξήχθη το ποδοσφαιρικό τουρνουά του Συλλόγου Καππαδοκών Αργιλοχωρίου στο “φιλόξενο γήπεδο” της Δήμητρας Ευξεινουπόλεως, χθες Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν από τις ακαδημίες Αργιλοχωρίου, Άθλου, Γ.Σ.Α. και Δήμητρας. Ωραία, καθαρά παιχνίδια, με δυνατές φάσεις και κάτι γκολ… βολίδες!

Το Αργιλοχώρι μάχιμο έως το τέλος έχασε στον τελικό από τον νικητή του τουρνουά Άθλο. Όλοι οι παίκτες αντάλλαξαν χαιρετισμούς και επαίνους και βραβεύθηκαν από καλεσμένους και επισήμους, τον Δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη, την Εντεταλμένη Σύμβουλό του Μαρία Σταυραντώνη, τον Πρόεδρο της Ευξεινούπολης Αργύρη Τέφογλου, τον Πρόεδρο της Φυλάκης Επίσκοπο Κωνσταντίνο, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευθύμης Ζιγγιρίδης βράβευσε τον πολυτιμότερο παίκτη στον τουρνουά τον Κωνσταντίνο Μπαζή του Άθλου.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αργιλοχωρίου, προέλασαν με πανό και συνθήματα, χειροκρότησαν τα παιδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Ε, και του χρόνου λοιπόν.

 

Αφήστε μια απάντηση