2015Καλύτερο φέτος σε πολλά το Αλμυριώτικο παζάρι – ευχαριστήριο του Αντιδημάρχου Μιχαήλ Μακρή – έκδοση 5/9
Θετικές εντυπώσεις άφησε σε όλους φέτος το παζάρι του Αλμυρού.

Ανίκητο –όπως αποδεικνύεται- μέσα σε συνθήκες σκληρής οικονομικής κρίσης, είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, όλες τις μέρες της λειτουργίας του, όχι μόνο από ντόπιους, αλλά και Βολιώτες, Λαρισαίους, Φαρσαλινούς, επισκέπτες από πολλά σημεία της Κεντρικής Ελλάδας.

Την ίδια άποψη διατυπώνει στο «Λαό» και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλμυρού Μιχάλης Μακρής, επικεντρώνοντας στο γεγονός ότι τα φετινά έσοδα του Δήμου από την εμποροπανήγυρη ανήλθαν συνολικά στις 240.000 ευρώ, ποσό αυξημένο κατά 20% από πέρσι, παρά τις φετινές εκπτώσεις στα ενοίκια.

Εκτός από πληρότητα, όμως, ο κ. Μακρής δηλώνει ότι «εισέπραξε» και πολλά θετικά σχόλια από πολλούς εκθέτες, με τους οποίους συνομίλησε, ως προς τους δικούς τζίρους και έσοδα, τηρουμένων των αναλογιών της λιτότητας.

Αξιοσημείωτο είναι τέλος, ότι η επαρκής φετινή αστυνόμευση απέτρεψε φαινόμενα παραβατικότητας, κλοπές, διαρρήξεις κτλ., και όλα κύλησαν ήσυχα και ομαλά.

 

Ακολουθεί ευχαριστήριο του Αντιδημάρχου Μιχαήλ Μακρή:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τη διοργάνωση του παζαριού, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή, η οποία άλλωστε αντικατοπτρίζεται και στα έσοδα του Δήμου, τα οποία ανήλθαν φέτος στις 240.000€, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 20% παρότι μειώσαμε τα τέλη κατά 25%.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως και τους απανταχού επισκέπτες, τους εκθέτες, τους ηλεκτρολόγους καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού για την επαρκή αστυνόμευση και εύρυθμη λειτουργία.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην τοπική κοινωνία του Δήμου Αλμυρού, η οποία στηρίζει φανατικά εδώ και χρόνια το θεσμό του παζαριού αναδεικνύοντας το στο μεγαλύτερο και καλύτερο της χώρας.

 

 

Ο Αντιδήμαρχος

Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

                                                                   Μιχαήλ Μακρής

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.