Ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης στο νέο Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης στο νέο Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ ΘεσσαλίαςΣυγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας στο οποίο συμμετέχει και ο Αλμυριώτης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, ο οποίος ήδη έχει δώσει αποτελεσματικά δείγματα εργασίας στην πρώτη ανάθεσή του από την Περιφέρεια, ως μέλος του Δ.Σ. Γηροκομείο Βόλου (θέσεις άμισθες). Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΠΟΛ απαρτίζεται από τον Πρόεδρο Κώστα Χαλέβα, τα μέλη και Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Λιούπη Αθανάσιο που εκλέχτηκε και αντιπρόεδρος του Συμβουλίου, τους κ. Κίτσιο Γεώργιο, κ. Λουφόπουλο Δημήτριο Χρήστο, κ. Πουτσιάκα Νικόλαο, κα Τσαλίκη Τζούλια και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Ζιγγιρίδη Ευθύμιο, κ. Λυχναρόπουλο Νικόλαο, κ. Πολίτη Νικόλαο, κ. Τέα Ιωάννη και κ. Σαρακατσάνο Ιωάννη.

Θυμίζουμε ότι η ΕΚΠΟΛ διοργανώνει δραστηριότητες κοινωνικής παρέμβασης, σε ευπαθείς ομάδες και άλλες, διοργανώνει δραστηριότητες πολιτισμού, συμμετέχει σε προγράμματα ελληνικά και ευρωπαϊκά, συμμετέχει και διοργανώνει συνέδρια και ημερίδες, συντάσσει μελέτες.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας. Η αποδοχή της πρότασης για την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για μένα να συμβάλω ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην επίλυση προβλημάτων ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Θεσσαλία και ιδιαίτερα στον Νομό Μαγνησίας αλλά να μπορέσω να βοηθήσω την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού στην αντιμετώπιση τέτοιου είδους προβλημάτων. Επιπλέον θα δοθεί η ευκαιρία να συμβάλω στην διατήρηση και αξιοποίηση της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου και στην ανάδειξη της σύγχρονης πολιτιστικής ταυτότητας της Μαγνησίας.

Η ΕΚΠΟΛ τα τελευταία χρόνια αν και στηρίζεται ανελλιπώς από την Περιφέρεια και από τις ευρωπαϊκές δράσεις που λαμβάνει μέρος, έχει περιορισμένο προϋπολογισμό, ειδικά την τελευταία περίοδο λόγω των οικονομικών συγκυριών της πατρίδας μας. Παρ’ όλα αυτά δεν σταματά να ηγείται εθνικών και ευρωπαϊκών προσπαθειών για την ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών και πολιτιστικών θεμάτων.

Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τα υπόλοιπα αξιόλογα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον τόπο στη διάγνωση, ιεράρχηση και επίλυση ιδιαιτέρως των ευαίσθητων κοινωνικών προβλημάτων.»

 
Αφήστε μια απάντηση