Δήλωση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου -εκ νέου βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑΣήμερα ο ελληνικός λαός μας έδωσε νέα καθαρή εντολή να συνεχίσουμε τον έντιμο αγώνα που ξεκινήσαμε παρά το ασφυκτικό πλαίσιο που δημιούργησε η διαπραγμάτευση.

Σήμερα ο κόσμος της εργασίας, της δημιουργίας, της προόδου σημείωσε μια σημαντική νίκη επί του κόσμου της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας.

Σήμερα ανασαίνουμε τον αέρα της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, τον αέρα της αλλαγής με γνώμονα τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, η οποία μας εμπιστεύτηκε το χτίσιμο της Ελλάδας του αύριο πάνω στα συντρίμμια της λιτότητας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών δικαιώνει τη σκληρή διαπραγματευτική μας προσπάθεια, η οποία δημιούργησε ρωγμές στην νεοφιλελεύθερη Ευρώπη, και συνιστά αναγνώριση του 7μηνου κυβερνητικού μας έργου.

Δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες και πανηγυρισμούς. Αλλά για σκληρή δουλειά προκειμένου να δικαιώσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται την επιλογή του ελληνικού λαού, ο οποίος εξακολουθεί να βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ ως τη μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί μια ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα, ως την μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να αναμετρηθεί με την διαφθορά και να δώσει πραγματική μάχη για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σηκώνουμε λοιπόν μανίκια και συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, την καταπολέμηση του κομματικού κράτους, την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, την συνέχιση της διαπραγμάτευσης, την βελτίωση στην πράξη της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μου που ανέδειξαν ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στη Μαγνησία, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες των συστημικών ΜΜΕ τα οποία επιδόθηκαν προεκλογικά σε μια εκστρατεία σπίλωσης της έντιμης προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγάλη ανταπόκριση των φτωχογειτονιών, όπως αυτές της Νέας Ιωνίας Βόλου, της Β’ Πειραιώς, της Β’ Αθηνών και του υπόλοιπου Αττικής είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοινωνικό πρόσωπο και αυτή είναι η ποιοτική του διαφορά που έγινε αντιληπτή από την κοινωνία. Προσωπικά, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της τοπικής κοινωνίας δίνοντας μάχη για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μου, για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μου, για μια πολιτική στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.