«Κωφεύουν» όλοι για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες στους Κωφούς - Ατελείωτες οι καταγγελίες πολιτών - έκδοση 19-9-2015 - Λαός Του Αλμυρού

«Κωφεύουν» όλοι για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες στους Κωφούς – Ατελείωτες οι καταγγελίες πολιτών – έκδοση 19-9-2015Ακατάπαυστα, τα τελευταία χρόνια, οι Κωφιώτες διαμαρτύρονται για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες στο χωριό τους. Οι περισσότεροι μόνιμοι κάτοικοι είναι ηλικιωμένοι και υπερήλικες και -όπως χαρακτηριστικά μας μεταφέρουν- «κοιμούνται με το τηλέφωνο δίπλα τους».

Η τηλεφωνική επικοινωνία είναι ο μόνος τρόπος να μιλήσουν με τα παιδιά τους, αλλά και για οποιαδήποτε επείγουσα κατάσταση προκύψει, για την υγεία ή ασφάλειά τους. Συνεχόμενες εκκλήσεις, αιτήσεις, στους αρμοδίους του ΟΤΕ, αλλά και παραπόνων στη Δημοτική Αρχή, δεν έφεραν αποτελέσματα.

Οι αναγνώστες μας Χορταριάς Αθανάσιος, Κραβαρίτης Γεώργιος και Κολώνης Ιωάννης, ζήτησαν μέσα από την εφημερίδα μας να μεταφέρουμε τη διαμαρτυρία τους. Οι γραμμές λειτουργούν σπανίως, κάποιες μέρες του μήνα και αυτό για κάποιες ώρες, δηλώνουν.

Στο παρελθόν έρευνά μας κατέληξε ότι πρέπει να εγκατασταθεί από την αρχή το δίκτυο, αφού περιγράφεται ως «αρχαίο»…

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.