Ο Δήμος καθησυχάζει με στοιχεία για τις κεραίες - έκδοση 3-10-2015 - Λαός Του Αλμυρού

Ο Δήμος καθησυχάζει με στοιχεία για τις κεραίες – έκδοση 3-10-2015

Από το Δήμο Αλμυρού λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Το προηγούμενο Σάββατο υπήρξε μια επιστολή με θέμα «Η αλήθεια για τις Κεραίες». Προς αποκατάσταση των γραφομένων θα πρέπει να πληροφορήσουμε τους δημότες τα εξής:

Ο Δήμος Αλμυρού κρίνοντας σοβαρές τις ανησυχίες συμπολιτών μας για πιθανούς κινδύνους από τη λειτουργία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ανέθεσε σ’ έναν κορυφαίο και πιστοποιημένο οργανισμό την «Ελληνική Εταιρεία Ατομικής Ενέργειας» να μετρήσει αν το εκπεμπόμενο σήμα ξεπερνά ή όχι τα όρια.

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και δεν θα δαιμονοποιήσουμε τα πάντα. Χρέος μας είναι να ελέγξουμε, να μετρήσουμε και να θέσουμε στη διάθεση των πολιτών τα αποτελέσματα και αυτό κάνουμε χωρίς άλλου είδους ενημερώσεις που πιθανόν να υποκρύπτουν σκοπιμότητες.

Οι μετρήσεις υπάρχουν πλέον επίσημα και θα αναρτηθούν στο site του Δήμου Αλμυρού και είναι πολύ κάτω από τα όρια. Άλλωστε δεν θα μείνουμε στις μετρήσεις της μιας ημέρας.

Θα τοποθετήσουμε κεραία, η οποία θα μετρά την ένταση του σήματος 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 365 ημέρες το χρόνο και θα είναι στη διάθεση των πολιτών μέσω του site του Δήμου Αλμυρού, στον υπολογιστή του σπιτιού τους και στο κινητό τους.

Ο Δήμος δεν έπαιξε μ’ ένα τόσο σοβαρό και ευαίσθητο ζήτημα, όπως αυτό της υγείας. Πληροφορεί με ευθύνη ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Ήταν και θα είναι ο πλέον αρμόδιος φορέας να εκπροσωπεί , να υπερασπίζεται και να διαφυλάττει τα συμφέροντα των δημοτών.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος

Αριστείδης Κων. Καραγεώργος»

 

ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΙΝΑΚΑΚΙ
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.