ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΡΔΑ


Πολύ καλά τα πήγαμε χτες πέρασε η μια τριάδα και στην δεύτερη χάσαμε μόνο την Τσέλσι στο over, κώλυσε στο 2 – 0 .
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ : Έχει καλή ομάδα η Τρίπολη , ωστόσο έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα . Δεν θα κινδυνέψει αλλά δεν θα διεκδικήσει και είσοδο στα play off η Ξάνθη . Κάτι μου λέει πως από αυτόν τον αγώνα ο Αστέρας θα ξεκινήσει μια αντεπίθεση. Στο 1,90 ο άσσος μου κάνει. ΤΡΙΠΟΛΗ – 1

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κάνει restart, το ρόστερ που έχει είναι για ψηλότερα πράγματα και αργά ή γρήγορα θα στρώσει. Δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην έδρα της Βέροιας . Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει σεφτέ εντός, παίζουν καλύτερα εκτός όταν βρίσκουν χώρους . Το διπλό πληρώνει 2,80, υπάρχει περιθώριο κάλυψης, δεν θα το κάνω και θα ρισκάρω , ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – 2 .
ΤΖΕΝΟΑ – ΚΙΕΒΟ : Βλέπω το 2,00 στο Goal – Goal κι μου γυαλίζει το μάτι . Το Κίεβο έχει σκοράρει και στις τρεις εξόδους του . Μας τα χαλάει η Τζένοα όσο αναφορά το σημείο, αλλά έπαιζε με Γιουβέντους και Μίλαν εντός, ομάδες που συνήθως παρατάσσεστε ποιο αμυντικά, ΤΖΕΝΟΑ  GOAL .
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ : Θα ανέβει η Λέγκια και οι αποδόσεις που θα βρούμε τώρα είναι αρκετά ικανοποιητικές . Ο άσσος προσφέρετε  στο 1,70 την στιγμή που θα πλήρωνε 1,20 με 1,25 σε άλλες συνθήκες. Βέβαια με τα τωρινά γεγονότα σωστά είναι εκεί, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα,  θα ρολάρουν και μετά θα πληρώνουν πολύ λίγο. Η Κρακόβια έχει καλή ομάδα και θα δυσκολέψει την Λέγκια αλλά στο τέλος θα λυγίσει, ΛΕΓΚΙΑ – 1 .
ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ : Ομάδες που σκοράρουν και οι δύο, 6 – 2 τα over – under οι γηπεδούχοι και 7 – 1 οι φιλοξενούμενοι. Το σημείο φωνάζει, OVER 2,5 .
ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ : Λίγα πράγματα η Πρίμπραμ, διαθέτει και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Χέρι χέρι πάει μαζί με την Πλζεν η Σπάρτα, θα βρει τους χώρους να σκοράρει και να μας πληρώσει ένα εύκολο διπλό, ΣΠΑΡΤΑ – 2 .
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
1) ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ OVER 2,5 – ΣΠΑΡΤΑ 2 – ΤΡΙΠΟΛΗ 1.   ΑΠΟΔΟΣΗ: 4,60
2) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2.  ΑΠΟΔΟΣΗ: 2,80

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.