Μια αλλιώτικη παρουσίαση για έναν αλλιώτικο συγγραφέα – Τον Κώστα Κρομμύδα παρουσίασε στον Αλμυρό το βιβλιοπωλείο Βούλγαρη – έκδοση 30-10-2015


Καλά κρατά ο θεσμός της παρουσίασης συγγραφέων και των νέων βιβλίων τους από το Βιβλιοπωλείο Βούλγαρη. Αυτή τη φορά δεχθήκαμε έναν αγαπημένο καλλιτέχνη των media, τον συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, πολυτάλαντο και ακούραστο εργάτη των τεχνών.

Την περασμένη Κυριακή 25 Οκτωβρίου σε μια αλλιώτικη, ζεστή -και χωρίς γραπτές σημειώσεις- παρουσίαση, η Αγγελική Μπαρμπερίου Κεχαγιά, μας σύστησε τον συγγραφέα, μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση και δεν παρέλειψε να μας συστήσει το νέο του βιβλίο «Μη με λησμόνει». Το νέο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα, αναφέρεται σε μια αληθινή ιστορία, η οποία απασχόλησε την επικαιρότητα και μάλιστα την τοπική επικαιρότητα. Τραγική ιστορία, στην οποία έδωσε ο συγγραφέας μέσα από τη φαντασία του τις δικές του προεκτάσεις και βεβαίως το δικό του τέλος. Πριν τελειώσει την παρουσίαση, δώσαμε νέο ραντεβού, ώστε με την ευκαιρία παρουσίασης του επόμενου βιβλίου του να έχουμε τη δυνατότητα να ρωτήσουμε ό,τι θα θέλαμε και για το «Μη με λησμόνει».

Ας δούμε τον πρότερο βίο του με λίγα λόγια:

Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια υποκριτικής και χορού μεταξύ των οποίων τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του actor studio για τέσσερα χρόνια. Συμμετείχε στα «Χορικά» της Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια. Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στο σινεμά. Την περίοδο 2010-2012 ήταν βασικός εισηγητής στις ημερίδες του ινστιτούτου πρόληψης – διατροφής και υγείας, με θέμα «Εκπαιδεύοντας παιδιά και γονείς σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο «Μπαμπά, μεγάλωσέ με» και τον Μάιο του 2013 το πρώτο του μυθιστόρημα «Η ζωή που έλειπε», που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλία της χρονιάς. Τον Ιούνιο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερό του μυθιστόρημα «Ογκρέσα», από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Το 2014 τού απονεμήθηκε το βραβείο WISH στον Βόλο, στην κατηγορία «συγγραφέας», την απονομή του οποίου πραγματοποίησε η πολυδιαβασμένη συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη.

Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, στο ARMANI MUSICAL THEATER CENTER και στη δραματική σχολή ΠΡΟΒΑ. Το 2013-14 δίδαξε «δημόσιο λόγο-public speech» στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Επίσης διατηρεί καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο love radio 97,5. Αρθρογραφεί στο infokids.gr και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί γράφοντας άρθρα με το περιοδικό «παιδί και νέοι γονείς» και την εφημερίδα Real News.

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.