Οι πρώτοι χορηγοί, για τον πρώτο απινιδωτή στον Αλμυρό – Ευχαριστούμε!ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Οι απινιδωτές σώζουν ζωές,   όταν υπάρχουν!!!

H εκστρατεία που ξεκίνησε ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διευθύντρια και οι μαθητές   του Γυμνασίου Ευξεινούπολης με τη συμβολή του Στρατιωτικού Ιατρού κ. Παρίση Χαράλαμπου να συγκεντρώσουμε χρήματα για να αγοράσουμε τον πρώτο εξωτερικό απινιδωτή και να τον τοποθετήσουμε στο κέντρο της πόλης του Αλμυρού, στο Δημαρχείο, όπου συχνάζει μεγάλος αριθμός ανθρώπων, για την αντιμετώπιση μιας καρδιακής ανακοπής, βρήκε θετική ανταπόκριση από πολλούς   συμπολίτες μας. Το πρώτο λιθαράκι έβαλαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Ευξεινούπολης με πολύ χαρά. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που πρώτοι πίστεψαν στην αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα του εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή για το Δήμο μας, και πρόσφεραν ο καθένας τους για το σκοπό αυτό, ένα χρηματικό ποσό. Ευχαριστούμε το Λογιστικό Γραφείο Βαλουξή Μαρίας – Αλεξάνδρου Γιώργου, τον Μικροβιολόγο ιατρό Χατζηδημητρίου Φώτη, τον Ορθοπαιδικό ιατρό Αγραφιώτη Νικόλαο , την Οδοντίατρο Κούργια Χρυσούλα, το Λογιστικό γραφείο Φατμελή Βασιλείου,   τον Στρατιωτικό Καρδιολόγο ιατρό Παρίση Χαράλαμπο.

Αναμένουμε τη θετική ανταπόκριση όλων των πολιτών και των επιχειρήσεων της περιοχής μας και ενδεχομένως όλων αυτών που επιμορφώθηκαν στο σεμινάριο.

Μπορούμε όλοι μαζί ως ενεργοί πολίτες να συνεργαστούμε, να συμβάλλουμε στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας και να μην περιμένουμε την πολιτεία να κάνει πράγματα για εμάς!!!

Με εκτίμηση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, η Διευθύντρια και οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

O Παρίσης Χαράλαμπος, Δ/ντής Καρδιολογικού Τμήματος 404 ΓΣΝ, Εκπαιδευτής ERC

Πληροφορίες: Σταυραντώνη Μ. – Πετρά Ε. – Σιαμέτη Α.- Γυμνάσιο Ευξεινούπολης

Τηλ. Επικοινωνίας : 2422023262

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.