Δρυμώνα: Τηλεφωνήματα με σκοπό την εξαπάτηση ηλικιωμένωνΎποπτα τηλεφωνήματα από αγνώστους μέχρι στιγμής και με στόχο την εκμετάλλευση ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκαν σήμερα 11 Νοεμβρίου σε κατοίκους του Δρυμώνα. Με το γνωστό κόλπο, ότι τα παιδιά τους έχουν την ανάγκη τους και χρειάζεται να δώσουν χρήματα, στόχευσαν κάποιες οικογένειες.

Σε μια χαρακτηριστική περίπτωση, τηλεφώνησαν ηλικιωμένη στην οποία ισχυρίστηκαν ότι η κόρη τους έχει τρακάρει, σκότωσε κάποιο κορίτσι και χρειάζεται χρήματα άμεσα. Ευτυχώς ο σύζυγος της ηλικιωμένης, ψύχραιμος, έψαξε την κόρη του, κατάλαβε ότι πρόκειται για απάτη, και ενημέρωσε στη συνέχεια την αστυνομία. Μέχρι στιγμής, δεν βεβαιώνεται αδίκημα, αφού δεν έγιναν πιστευτοί οι επίδοξοι εκμεταλλευτές και δεν απέσπασαν χρήματα ή πράγματα αξίας.

Παρακαλούμε για την προσοχή όλων, αφού φαίνεται ότι τα χωριά του Αλμυρού μπορεί να είναι στόχος τις επόμενες ημέρες. Μην είστε καλόπιστοι, να ερευνάτε και να διασταυρώνετε τα στοιχεία και να ενημερώνετε άμεσα την αστυνομία για κάθε ύποπτο περιστατικό.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.