Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικου Στολιδιού – Δώρα εκδρομή Art of Travel, δωρο-επιταγή τύπωσέ το, ρούχα ΑΜΑΛΙΗ εφημερίδα του Αλμυρού, διενεργεί διαγωνισμό, για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο στολίδι με βασικό υλικό, χαρτί της εφημερίδας μας. Το δώρο του πρώτου νικητή είναι μια εκδρομή του Art of Travel της Μίνας Τελκή για 2 άτομα, του δεύτερου χρηματικό έπαθλο του καταστήματος “τύπωσέ το” του Θανάση Αλεξίου και του τρίτου ρούχα από το κατάστημα ΑΜΑΛΙ, της Γιάννας Ζουμπουρλή (επιλογή μεταξύ φορέματος ή κολάν και μπλούζας).

Στο link αυτό μπορείτε να βλέπετε τις κατασκευές και συμμετοχές.

Ο πρώτος και τρίτος νικητής θα κληρωθεί ενώ το δεύτερο δώρο θα το κερδίσει αυτό με τα περισσότερα like. Στις ομαδικές εργασίες θα ακολουθήσει δεύτερη κλήρωση ανάμεσα στα άτομα της ομάδας.

Τα στολίδια που θέλετε να χαρίσετε, θα δοθούν στα Σπίτια Γαλήνης του Καλλικρατικού Αλμυρού και στην Αλληλεγγύη της Ευξεινούπολης (θα κρατήσουμε 10 στολίδια για το δέντρο στα γραφεία μας). Κανένα παιδί χωρίς Χριστουγεννιάτικα στολίδια λοιπόν… μπορούμε!

Για εφημερίδες ελάτε στα γραφεία μας στην πάροδο Μιχοπούλου δίπλα από το Χρυσοχοείο των Αφων Τσιγάνη. Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν με ένα τηλεφώνημα να ζητήσουν να τους παραδώσουμε στην έδρα τους τις εφημερίδες.

Ο διαγωνισμός άρχισε την Τετάρτη 25/11/2015 και λήγει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.
Πληροφορίες στα 6972455190 ή 2422024666.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.