Αλμυρός: Δημόσια συκοφαντία για λόγους πάθους


Σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου το πρωί στο Αλμυρό, πολίτες βρέθηκαν προ έκπληξης διαβάζοντας τοιχοκολλημένες αφισέτες, σε κεντρικά καταστήματα, με συκοφαντικό περιεχόμενο, για συμπολίτη μας, επαγγελματία.

Το συκοφαντικό κείμενο έγραφε:

«Προσοχή στα παιδιά σας

Ο ______ ________ (ονοματεπώνυμο)

που έχει το ___________ (επάγγελμα)

είναι παιδεραστής.»

 

Επικοινωνήσαμε με τον αναφερόμενο στο μήνυμα και μας δήλωσε ότι υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος είδε μια γυναίκα σχετικά κοντή, με μαύρα μακριά μαλλιά, η οποία κολλούσε τα χαρτιά.

Ο επαγγελματίας συνδυάζει το περιστατικό με προηγούμενο που δηλώνει ότι έχει καταγραφεί στην αστυνομία και κατά το οποίο, η γυναίκα με την οποία όποια σχετιζόταν παλιότερα, παραβίασε παράθυρο της οικίας του, κρατώντας μαχαίρι. Ισχυρίζεται μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό το ομολόγησε η ίδια στην αστυνομία. Έκτοτε η γυναίκα δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό τους και εξακολουθεί σε «απρεπείς πράξεις», όπως μας τις χαρακτήρισε ο παθών.

Στην ερώτησή μας για τις επόμενες ενέργειές του, μας δήλωσε ότι ο «κόμπος έφτασε στο χτένι», απειλείται η ζωή του, προσβάλλεται ως άνδρας, πλήττεται και ως επαγγελματίας, από την προσπάθεια διασυρμού του από τη φερόμενη σαν δράστρια.

Έτσι λοιπόν, ήδη οδεύει προς τον Εισαγγελέα, για όλες τις νόμιμες διαδικασίες, ελπίζοντας σε ένα γρήγορο και οριστικό τέλος των συμβάντων.

 

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.