Άθλος – Γ.Σ. Αλμυρού 0-3, Σκόπελος – Αίας 2-1, Νέοι Αθλητές – Αργοναύτες 2-2
Με σαφή επιθετικό προσανατολισμό, αλλά και πάλι πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο τυπικά φιλοξενούμενος Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού κέρδισε στο Στάδιο της πόλης μας τη νεανική ομάδα του Άθλου με 0-3, το απόγευμα της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου.

«Είχαμε πάνω από 20 τελικές προσπάθειες», διευκρινίζει ο προπονητής των κυανόλευκων Λευτέρης Καλογήρου, «αλλά μόνο τρεις απ’ αυτές έγιναν γκολ. Σπαταλάμε πολλές φάσεις»

Στο 3ο μόλις λεπτό του αγώνα το σκορ άνοιξε με σουτ ο εορτάζοντας Νίκος Βούλγαρης. Στο 49’ το 0-2 έκανε ο Κρανάς και στο 65’ πάλι ο Νίκος Βούλγαρης το τελικό 0-3.

Οι νεαροί του Άθλου στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι σ’ έναν ανώτερο αντίπαλο και γενικότερα έγινε ένα ήσυχο παιχνίδι, χωρίς εντάσεις και διαμαρτυρίες. (φωτο αρχείου).

 

ΓΣΑ (προπονητής Λευτέρης Καλογήρου): Πλακαρός, Φαράντος, Ακριβός (62’ Ράπτης), Πλαβός, Κυριάκος, Σπύρου, Κρανάς (76’ Παυλίδης), Βούλγαρης Π., Βούλγαρης Ν., Αντζούρης, Χειλάς (75’ Μπίνας).

ΑΘΛΟΣ (προπονητής Μπάμπης Ζέρβας): Μέμμος, Δημόπουλος, Ξυνός, Δάρας, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Επίσκοπος, Φωτιάδης (55’ Φάτσης), Ξηροκώστας (70’ Κοντοβάς, Κακλιάς Τσεκρέζης (85’ Νικογιάννης).

 

ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η Σκόπελος κέρδισε στο νησί τον Αίαντα Σούρπης με 2-1, ενώ το Σάββατο η Αγχίαλος έχασε στην έδρα της από τον Διαγόρα με 0-1.

Για τη Β’ κατηγορία οι Αργοναύτες Αμαλιάπολης απέσπασαν πολύτιμη ισοπαλία 2-2 από τους Νέους Αθλητές Νίκης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.