Ευξεινουπολίτικο γλέντι με εξαιρετικά κρασιά, χορό και τραγούδι
Οι συνταγές πέτυχαν για τους καλούς “μαγείρους” της Διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης. Η ισχύς μεγάλη της ένωσης των τμημάτων υπό τη σκέπη του Πολιτιστικού. Αυτή η ισχύς δημιούργησε άλλη  μια πετυχημένη εκδήλωση, αυτή του περασμένου Σαββάτου.

Οι Ευξεινουπολίτες παραγωγοί Ράπτης Βασίλειος, Χουρσανίδης Δημήτριος, Μαρδάκη Βασιλική, Καράτερζης Κωνσταντίνος, Αντωνιάδης Γεώργιος, Μηλιώνης Αντώνιος, Γιαννης Σωτήριος, Τοπαλίδης Νικόλαος, Μπελικαΐδης Βασίλειος, Γοδενόπουλος Αντώνιος, Καραλίδης Βασίλειος, παρουσίασαν τα φετινά κρασιά τους, τα οποία είναι ομολογουμένως εξαιρετικά. Πρέπει να ήταν, γιατί αφού τα δοκίμασα σχεδόν όλα -χικ- ακόμα καταλάβαινα τις διαφορές τους και το μοναδικό γευστικό χαρακτήρα τους.

Τα αναμνηστικά δώρα φιλοτέχνησαν οι κυρίες του τμήματος πηλού του Πολιτιστικού Συλλόγου, ενώ η μουσική παρέα “Λαϊκοί και όχι μόνο” μας συγκίνησαν πριν μας ταξιδέψουν μουσικά. Το πρώτο τραγούδι τους “που ‘σαι Θανάση”, το αφιέρωσαν στον φίλο τους Θανάση Τσιλιό, αντί προσευχής.

Το εξαιρετικό πρόγραμμα των Λαϊκών, κράτησε μέχρι τις πρώτες (και δεύτερες) πρωϊνές ώρες τους Ευξεινουπολίτες στην πίστα, ενώ το κρασί έρρεε αφθονο.

Οι Τιτάνες, το τμήμα σκακιού του συλλόγου παρόντες και μέσα στο κλίμα της εκδήλωσης (εξαιρετικό το γαλακτομπούρεκο, μπράβο στο σεφ).

Εξαιρετική βραδιά κεφιού. Και του χρόνου να είστε γεροί να τα πούμε και να τα πιούμε!

Τσιντσίνη Βιβή

 


 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.