Το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Αθανασίου Γκουντάρα: «Μια φορά κι έναν καιρό … ο Αλμυρός» – έκδοση 5-12-2015


Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Κώστα Γκουντάρα με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό … ο Αλμυρός».

Το βιβλίο είναι το πρώτο μέρος τριλογίας που καταπιάνεται με την ιστορία του Αλμυρού και άλλες πτυχές αυτού μέσα από μια πλειάδα φωτογραφιών που ξεπερνούν τις 1500.

Στον πρώτο αυτόν τόμο συμπεριλαμβάνονται: Ιστορικά στοιχεία με φωτογραφίες ιστορικές, στοιχεία της γεωργικής και ποιμενικής ζωής με ανάλογες φωτογραφίες, όπως και φωτογραφίες από αγροτόπαιδα και αγροτονεάνιδες και στοιχεία από την παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής μας, με ανάλογες επίσης φωτογραφίες.

Το βιβλίο αυτό, στο οποίο περιλαμβάνονται 455 φωτογραφίες, έχει 252 σελίδες και προλογίζει, καταθέτοντας τις σκέψεις του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κκ Ιγνάτιος.

Εκδόθηκε από τις Γραφικές τέχνες «ΠΑΛΜΟΣ», διατίθεται στα βιβλιοπωλεία και είναι ένα απαραίτητο στοιχείο, που αφορά τον τόπο μας και καλό θα είναι να μη λείψει από κανέναν. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το τέταρτο στη σειρά που εκδίδει ο Κώστας Γκουντάρας. Τα δύο από τα προηγούμενα έχουν βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών με «Έπαινο και χρηματικό Βραβείο».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.