Εξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Λυκείου των Ελληνίδων με τη σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου - Λαός Του Αλμυρού

Εξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Λυκείου των Ελληνίδων με τη σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου

Το Περιφερειακό Τμήμα Χορού Αλμυρού του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη συναυλία, με τίτλο «Σ’ ένα αστέρι αν ευχηθείς», στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλμυρού, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Αλμυρού και τη συμμετοχή της διακεκριμένης σοπράνο Σύλβια Τσιμπανάκου.

Παρακολουθήσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στους ύμνους και τις μελωδίες των Χριστουγέννων σε μια εορταστική μουσική σύζευξη χριστουγεννιάτικων ύμνων και μελωδιών από όλο τον κόσμο που έγραψαν διάσημοι συνθέτες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε και λαϊκά παραδοσιακά από την Γαλλία και την Αγγλία και ελληνικά κάλαντα.

Τη σοπράνο συνόδευαν ο Πάνος Γαλανόπουλος στο πιάνο και το φωνητικό σύνολο «Voice & Voices» με τους: Αθηνά Γκουράρου, Δήμητρα Εξάρχου, Μάριο Νιζάμη και Φώτη Κουρεμένο.

Παράλληλα σε γιγαντοοθόνη προβλήθηκαν εικόνες μεγάλων έργων ζωγραφικής απ’ όλο τον κόσμο που υμνούν τη Γέννηση.

Το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου και οι κυρίες του παραρτήματος Αλμυρού, ακόμη μια φορά έφεραν στην πόλη μας μια εξαιρετική παράσταση. Δυστυχώς λίγοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Θα ήταν λειψό το ρεπορτάζ αν δεν αναφέρω την πάνδηλη εντύπωση όσων παραβρέθηκαν ότι η σοπράνο, μάλλον μας έκανε μεγάλη χάρη που τελικά ως άριστη επαγγελματίας συνέχισε με την παράσταση. Ακόμη και αυτή η πόρτα που έτριζε ανοιγοκλείνοντας κατά την παράσταση,  θα ήταν για άλλους αρκετό ως αφορμή.

Δημοσιεύουμε σύντομο video της εκδήλωσης και φωτογραφίες.

Τσιντσίνη Βιβή

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.