Στα μπλόκα από αύριο οι Αλμυριώτες αγρότες


“Ψέματα τέλος! Διεκδικούμε την επιβίωσή μας, διεκδικούμε το μέλλον μας.” Δήλωσε στο almyros.gr φίλος αγρότης, μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης, μεταξύ των αγροτών που έχουν παραταγμένα τα τρακτέρ τους “στα Πλατάνια”, στον Αλμυρό.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού έγινε η συγκέντρωση των αγροτών, σήμερα απόγευμα Τρίτης 19 Ιανουαρίου και η απόφαση είναι, αύριο, πρωί Τετάρτης στις 10, συγκέντρωση και των υπόλοιπων τρακτέρ και αγροτών στη θέση “Πλατάνια” και στις 12 αναχώρηση για την Εθνική οδό, με κατεύθυνση για το κόμβο Μικροθηβών.

Οι γεωργοί, αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω σε καμία απειλή, σε κανένα εμπόδιο, καλούν τους κτηνοτρόφους και τους επαγγελματοβιοτέχνες, να στηρίξουν με την παρουσία τους τον κοινό αγώνα.

Μέχρι τις 12:00 αύριο, θα συμφωνηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις βάρδιες, την επιτροπή διαχείρισης προβλημάτων και την επιτροπή εκπροσώπησης στα ΜΜΕ.

Αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Εθνική οδό, 100 τρακτέρ από τον Αλμυρό, 100-120 από το Αερινό και ανάλογη δύναμη από τα Φάρσαλα μέχρι και την Πέμπτη το πρωί.

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.