Μετά από επισήμανση και του “Λαού” η Ένωση καλεί κτηνοτρόφους έως την ΠαρασκευήΜετά την αναφορά του σχολιαστή των Αγροτικών θεμάτων του “Λαού” Βασίλη Μπουρλή στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας μας ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Διαχείρισης Προσήλια Μαυρίκης Κωφών, καλεί τους κτηνοτρόφους να σπεύσουν ως την Παρασκευή για τη συνδεδεμένη γάλακτος.

Το σχόλιο ανέφερε: SOS για τους κτηνοτρόφους, το άρθρο 68 καταργήθηκε, τη θέση του πήρε η συνδεδεμένη γάλακτος και κρέατος.Σπεύσατε λοιπόν στους φορείς που γίνανε οι δηλώσεις, αλλά και στον φίλο Κωστή με τα μητρώα, να δηλώσετε την ποσότητα γάλακτος για το έτος 2015 έτσι ώστε να εισπράξετε τη συνδεδεμένη. Προσοχή μεγάλη, από φέτος η συνδεδεμένη δίνεται στην ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Επειδή υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι περισσότερα στους φορείς και στον φίλο Κωστή !

 

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΣΥΝΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΕΞ’ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
ΠΡΟΣΗΛΙΑ ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΚΩΦΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, Ν.ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ 15 (ΕΝΩΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΠΡΟΒΕΙΟΥ, ΑΙΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ.( ΑΡΘΡΟ 68)
ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΒΟΟΕΙΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΣΕ ΜΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/2015 ΗΛΙΚΙΑΣ 18 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ.
ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ( ΑΙΓΕΣ, ΠΡΟΒΑΤΑ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΑΛΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.