Ανακοίνωση της Λ.Α.Β. για το «Ράλι Όθρυς» - Λαός Του Αλμυρού

Ανακοίνωση της Λ.Α.Β. για το «Ράλι Όθρυς»

Το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου», πριν λίγες ημέρες πληροφορήθηκε μέσω κάποιου ιστότοπου, ένα άρθρο με τίτλο «Τέλος το Ράλλυ Όθρυς – Έρχεται το …»

 

Θέλουμε λοιπόν να κάνουμε γνωστό προς άπαντες τους αναγνώστες τα εξής:

 

  1. Το ΤΕΛΟΣ σε κάποια διοργάνωση ενός αγώνα Ράλλυ που σημειωτέον έχουμε διοργανώσει για αρκετά χρόνια θα το πούμε ΕΜΕΙΣ, όποτε και όταν θέλουμε. Δεν επιτρέπουμε στον οποιονδήποτε να βάζει τίτλους σε κάτι που μας αφορά, χωρίς να το γνωρίζουμε.
  2. Το Brad Name (τίτλος) «Ράλλυ Όθρυς» ανήκει αποκλειστικά στο Σωματείο Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, μιας και εμείς είμαστε αυτοί που το 2008 ξεκινήσαμε την προσπάθεια διεξαγωγής αγώνα Ράλλυ στην περιοχή του Αλμυρού, με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής, παλαιάς και νέας, έως το 2015. Επίσης, οι ειδικές διαδρομές του αγώνα στο βουνό των Τιτάνων είναι οργανωτικά τουλάχιστον κομμάτι της Λέσχης, διότι σε αυτές επενδύσαμε αγώνες 8 ετών.
  3. Κλείνοντας να αναφέρουμε και το λόγο (για να μην αιωρούνται διάφορα σενάρια από καλοθελητές) της μη διοργάνωσης του 9ου Ράλλυ Όθρυς 2016. Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου λοιπόν, τα τελευταία 10 χρόνια συμπεριλαμβάνει και ζητά στους αγώνες της επόμενης χρονιάς το Ράλλυ Όθρυς, μαζί με τους υπόλοιπους αγώνες και ΤΕΛΙΚΑ διοργανώνει τον συγκεκριμένο αγώνα με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας απ’ έξω (εδώ και 4 χρόνια) το πασίγνωστο Ράλλυ Κένταυρος, με τεράστια ιστορία στο χώρο των αγώνων Ράλλυ. Μετά από έντονες επιθυμίες πολλών και γνωστών οδηγών αγώνων, αλλά και κατοίκων, επαγγελματιών και φορέων του Βόλου και του Πηλίου, επιλέξαμε το Come Back του Κένταυρος το 2016. Επίσης να σημειώσουμε ότι η Ομοσπονδία (ΟΜΑΕ) δεν εγκρίνει 2 ασφάλτινους αγώνες σε μια Λέσχη την ίδια χρονιά.

 

ΑΡΑ το Ράλλυ Όθρυς δεν ΤΕΛΕΙΩΣΕ, είναι κομμάτι των αγώνων της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου και θα συνεχίσει να διοργανώνεται τα επόμενα χρόνια.

ΒΟΛΟΣ = Ράλλυ Κένταυρος

 

ΑΛΜΥΡΟΣ = Ράλλυ Όθρυς

 

ΠΗΛΙΟ = Ανάβαση Πορταριάς

 

 

Θησέως 27Α – ΤΚ 38222 – Βόλος

Τηλ & fax: 2421055339 – site:www.lavolos.gr – email: lavolos@otenet.grlavolosclub@gmail.com








Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.