Στην Ιερά Μονή Άνω Ξενιάς έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Κοκκωτών – έκδοση 13-2-2016 | Λαός Του Αλμυρού

Στην Ιερά Μονή Άνω Ξενιάς έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Κοκκωτών – έκδοση 13-2-2016Μια πρωτότυπη ιδέα είχαν τα μέλη του Συλλόγου Κοκκωτών «Η Όθρυς» να κόψουν την πίτα τους στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Άνω Ξενιάς.

Έτσι, μοναχοί, κλήρος και λαός, φίλοι και μέλη του Συλλόγου, παρευρέθησαν στην εκδήλωση μετά τη Θεία Λειτουργία της περασμένης Κυριακής, κεράστηκαν από τα μέλη του Συλλόγου και μετά από σύντομους χαιρετισμούς του Ηγούμενου π. Νεκτάριου Υφαντίδη, του Βίκτωρα Κοντονάτσιου και του Προέδρου του Συλλόγου Πολυμέρου Ευστάθιου, έκοψαν την πίτα τους. Το φλουρί κέρδισε η καθηγήτρια Θεοδώρου Κυριακή, το οποίο αντιστοιχούσε σε μια εικόνα της Παναγίας Ξενιάς.

Χάρμα οφθαλμών, τα παιδιά που κοινώνησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση, τα μέλη άλλων Συλλόγων που αγκαλιάζουν τον Σύλλογο Κοκκωτών, αλλά και τους αξιόμαχους μοναχούς μας. Δεν παραλείψαμε να ζητήσουμε ευχή και συμβουλές πριν φύγουμε. Μου φάνηκε, σαν να πήραμε λίγο από το φως και τη γαλήνη τους φεύγοντας.

Η κοινωνία της Εκκλησίας μπορεί να μας αγκαλιάσει όλους, αρκεί να θέλουμε και να προσπαθούμε και εμείς ο λαός και όχι μόνο ο κλήρος.

Επαινετή η επιλογή του Συλλόγου Κοκκωτών.

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

 

 
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.