Την Κυριακή το σκακιστικό ντέρμπι Τιτάνων και Σ.Ε. Βόλου


ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΚΑΚΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2016
Για μια ακόμη φορά η κληρωτίδα για το κύπελλο σκάκι Θεσσαλίας 2016 έβγαλε μαγνησιακό ντέρμπι ανάμεσα στους Τιτάνες Αλμυρού και τη Σ.Ε. Βόλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί, με 4μελείς συνθέσεις, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 ώρα 11:00’ π.μ. στην Ευξεινούπολη, στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης, ο οποίος είναι ο κύριος αρωγός του σκακιού στον Αλμυρό και όπου
προετοιμάζονται οι αθλητές του σκακιστικού τμήματος των Τιτάνων Αλμυρού.
Στην κλήρωση του 2ου γύρου (ημιτελικά)του Περιφερειακού Ομαδικού Κυπέλλου Σκάκι Θεσσαλίας 2016, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5-4-2016 στα γραφεία του Φοίνικα Βόλου (Ολυμπιονίκη Αγνώντα 6 με Κύπρου), από τον γραμματέα της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. κ. Ραφτόπουλο Στέφανο αναδείχθηκαν τα εξής ζευγάρια:
ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ – Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ
Φ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Οι αγώνες είναι μονοί και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου Θεσσαλίας, ο νικητής του οποίου θα αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα μπαράζ της 05/6/2016 με την ΕΣΣΘΧ-1, διεκδικώντας την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Ομαδικού Κυπέλλου 2016 (final 8) που θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Ιουλίου 2016.
Το Περιφερειακό Ομαδικό Κύπελλο Σκάκι Θεσσαλίας 2016 γίνεται υπό την αιγίδα της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. στα πλαίσια του 34ου Πανελληνίου Ομαδικού Κυπέλλου 2016, που διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.).
Πληροφορίες για τους αγώνες του κυπέλλου και γενικώς πληροφορίες για το σκάκι στη Θεσσαλία θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.: http://www.tessth.gr/
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.