Σύσκεψη Δημοτικής Αρχής και Προέδρων των Τ.Σ. για τα προβλήματα των Κοινοτήτων του Αλμυρού
Την περασμένη Τετάρτη 22 Απριλίου, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης διαβουλεύτηκε με τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου Αλμυρού, σχετικά με τα έργα που πρέπει να δρομολογηθούν και τα σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών.

Στην εναρκτήρια ομιλία του καλωσόρισε τους Προέδρους και στάθηκε στην εργασία και συνεργασία που πρέπει να έχουν τα Τοπικά Συμβούλια, ζητώντας τους πρωτοβουλίες για την επίλυση προβλημάτων. Αναφέρθηκε ως θετικό σημείο στα καλά οικονομικά του Δήμου και ως αρνητικό στη γραφειοκρατία που χρειάζεται για να γίνουν τα έργα.

Τα περισσότερα προβλήματα κοινά, ακούστηκαν από όλους τους Προέδρους, όπως κόψιμο χόρτων, δημιουργία Parking, ολοκλήρωση παιδικών χαρών, προβλήματα αποχετεύσεων και αποκαταστάσεων βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΥΑΑΛ, καθάρισμα και αποκατάσταση αγροτικών και τουριστικών δρόμων, συντήρηση του οδικού φωτισμού, αντικατάσταση σπασμένων κάδων.

Ο Δήμαρχος έκλεισε τη σύσκεψη, δηλώνοντας «βοηθείστε με να σας βοηθήσω, μη μου μεταφέρετε προβλήματα που μπορείτε να λύσετε οι ίδιοι».

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.