Διδακτική Eπίσκεψη του Γυμνασίου Ευξεινούπολης στις Εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού - Λαός Του Αλμυρού

Διδακτική Eπίσκεψη του Γυμνασίου Ευξεινούπολης στις Εγκαταστάσεις του Βιολογικού ΚαθαρισμούΤην  Τετάρτη  13 Απριλίου  2016  οι μαθητές  της Β΄ τάξης του  Γυμνασίου  Ευξεινούπολης πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Αλμυρού. Τους  μαθητές ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις ο  Διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.ΑΛ  κ. Στεργίου Δημήτριος  και ο υπεύθυνος του Βιολογικού κ. Μανωλόπουλος Δημήτριος. Οι μαθητές είδαν από κοντά όλη τη διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του σε κάθε στάδιο και έγιναν μάρτυρες της καθαρότητας των υδάτων που καταλήγουν στον Παγασητικό κόλπο. Απέκτησαν πραγματική εμπειρία γνώσης και ξέφυγαν από τη στείρα απομνημόνευση γνώσεων.

Σίγουρα μετά από αυτή την διδακτική επίσκεψη, στο Δήμο Αλμυρού δημιουργήθηκαν υπερασπιστές της αναγκαιότητας  σύνδεσης όλων των δημοτών στο δίκτυο αποχέτευσης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη και προετοιμασία των υπευθύνων καθηγητών  Διαμαντένια Θεολόγου και  Ξυνού Κων/νου. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ευχαριστούν τους κ. Στεργίου Δ., και Μανωλόπουλο Δ. για την εμπεριστατωμένη  ενημέρωσή τους.

 

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.