Πανηγύρισε η Βρύναινα τους Αγίους της Κωνσταντίνο και Ελένη – έκδοση 28-5-2016 | Λαός Του Αλμυρού full screen background image

Πανηγύρισε η Βρύναινα τους Αγίους της Κωνσταντίνο και Ελένη – έκδοση 28-5-2016Παρευρεθήκαμε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Βρύναινα, την προηγούμενη Παρασκευή. Πλήθος πιστών κατέκλυσε την πανέμορφη εκκλησία, αν και είναι η αλήθεια ότι κάτι μας τραβούσε έξω στην αυλή.

Η λουλουδιασμένη αυλή της εκκλησίας είχε γιομίσει με μυρωδιές από κανέλα, γαρύφαλλο και αχνιστό σιρόπι… Η κυρία Βαγγελίτσα, με τη διάσημη καρυδόπιτά της, μας περίμεναν να μας γλυκάνουν για τον δικό τους Κωνσταντίνο.

Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, οι αιρετοί της Βρύναινας, ακολούθησαν τα παιδιά στην πλατεία, τα οποία μας χάρισαν ένα πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακών ελληνικών χορών. Η βροχή μας πρόλαβε στους τελευταίους χορούς, αλλά οι μαθητές με πείσμα και καμάρι συνέχισαν τον χορό τους.

Μπράβο στα παιδιά, στην χοροδιδάσκαλο Χουλιαρά Βάσω, αλλά και σε όλους όσους παραμένουν και πλουτίζουν το χωριό με τόσους νέους.

 

 

 

σσ. οι φωτογραφίες μας κοινοποιούνται απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Π.χ. Τοποθετείστε το βελάκι πάνω στη φωτογραφία που θέλετε να κοινοποιήσετε και πατήστε το “f” για facebook.
Αφήστε μια απάντηση