Δεν συνεχίζει στον ΓΣΑ ο Λευτέρης Καλογήρου - Λαός Του Αλμυρού

Δεν συνεχίζει στον ΓΣΑ ο Λευτέρης ΚαλογήρουΑποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού ο Λευτέρης Καλογήρου.

Η σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του ΓΣΑ, αναφέρει:

«Παρελθόν από τον Γ.Σ. Αλμυρού αποτελεί ο Λευτέρης Καλογήρου. Είχε συνάντηση με την διοίκηση των κυανόλευκων, στην οποία μετά από συζήτηση αναλύθηκαν διεξοδικά τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας καθώς αυτό κρίθηκε ότι είναι το πιο συμφέρον για το μέλλον της ομάδας. Ο Λευτέρης Καλογήρου ήταν στον Γ.Σ. Αλμυρού τα δυο τελευταία χρόνια και με αυτόν στο τιμόνι η ομάδα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και συμμετείχε σε άλλον ένα τελικό πρωταθλήματος την τελευταία χρονιά. Η διοίκηση του Γ.Σ.Α. τον ευχαριστεί για την αγαστή συνεργασία αλλά και το ήθος που επέδειξε αυτά τα δύο χρόνια και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην προσωπική ζωή αλλά και την προπονητική του καριέρα».

Σωστός επαγγελματίας και απόλυτα συνεργάσιμος ο κ. Καλογήρου, φρόντισε να επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας almyros.gr, το Σάββατο 4 Ιουνίου και να ευχαριστήσει την τοπική εφημερίδα, για τη μεταξύ μας μέχρι χθες αγαστή συνεργασία.

Του ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.