Επιτυχής η εξόρμηση καθαρισμού της παραλίας στο Τσιγγέλι


Τα μέλη των Συλλόγων της Ευξεινούπολης, Πολιτιστικός και Ανατολικής Ρωμυλίας με τη συνδρομή της διοίκησης του Τοπικού Συμβουλίου, πραγματοποίησαν εξόρμηση για τον καθαρισμό της παραλίας της Ευξεινούπολης.

Η εξόρμηση συνέπεσε με την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος,  5 Ιουνίου.

Για τη διοργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης αυτής μας μίλησε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ευξεινούπολης Αλέκος Γαλατσίδας: «Τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, υλοποιείται η δράση καθαριότητας της παραλίας του Αη Γιάννη και έχει αγκαλιαστεί ένθερμα από τα μέλη των Συλλόγων. Το γεγονός ότι 40 άτομα έσπευσαν να συνδράμουν στην εθελοντική μας δράση είναι δείκτης ευαισθητοποιημένης κοινωνίας, που ανταποκρίνεται σε οργανωμένες περιβαλλοντικές εξορμήσεις – δράσεις.

Το μήνυμα των Συλλόγων μας Πολιτιστικού και Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης είναι ότι μέσα από την καθημερινότητά μας μπορούμε να κάνουμε την προστασία του περιβάλλοντος δική μας υπόθεση!»

Στον καθαρισμό συμμετείχαν τα διοικητικά συμβούλια των δυο συλλόγων, ο Πρόεδρος της Ευξεινούπολης Αργύρης Τέφογλου, μέλη του εργαστηρίου κεραμικής και μουσικής του Συλλόγου Ευξεινούπολης, πολλά μέλη των Συλλόγων και κυρίως αρκετοί νέοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.