22 συμμετοχές με το…καλημέρα – Στους ρυθμούς του ράλι η περιοχή του Αλμυρού – έκδοση 25-6-2016


Αυξημένη κίνηση από τις αναγνωριστικές επισκέψεις των πληρωμάτων

Με πυρετώδεις ρυθμούς τα μέλη του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας ολοκληρώνουν τις εργασίες για τη διεξαγωγή του Rally Αλμυρός 2016, που θα λάβει χώρα στις 9 και 10 Ιουλίου στην περιοχή μας.

Όπως πληροφορείται η εφημερίδα μας, πέραν των πολλών συμμετοχών, αναμένονται και πολλά από τα στελέχη της Διοίκησης του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στη χώρα μας, να έρθουν και να παρακολουθήσουν τη διεξαγωγή του ράλι από κοντά, ενώ o ΟΜΑΘ φρόντισε να δρομολογηθεί και ειδικό τρένο από Αθήνα, για όσους ενδιαφέρονται να μεταφέρουν στην περιοχή μας μ’ αυτόν τον τρόπο τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει o ΟΜΑΘ, σε αποκλειστικό δελτίο Τύπου που μας απέστειλε προς δημοσίευση «οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και μάλιστα το ενδιαφέρον είναι εντονότατο, καθώς 22 πληρώματα έχουν δηλώσει πως θα δώσουν το “παρών” στον αγώνα, ο οποίος καινοτομεί με τις δύο ειδικές διαδρομές που έχουν οριστεί.

Την ίδια στιγμή, η ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού σφύζει από ζωή, εξαιτίας των πληρωμάτων εκτός νομού που καταφθάνουν, προκειμένου να προχωρήσουν στις αναγνωριστικές τους  επισκέψεις και να δουν από κοντά τις απλές και τις ειδικές διαδρομές.

Οι λάτρεις του αυτοκινήτου και της ταχύτητας έχουν τη δυνατότητα να εγγράφονται έως και την 1η Ιουλίου στις 21:00, ενώ η επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων βρίσκεται ήδη στον “αέρα”.

Έτσι λοιπόν, όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για το Rally Αλμυρός 2016 μπορούν πλέον να περιηγηθούν  στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων  www.rallyalmyros.org και να λάβουν πληροφορίες για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το Rally Αλμυρός 2016, να δουν τους χάρτες και βίντεο όπου αποτυπώνονται οι ειδικές διαδρομές, αλλά και να διαβάσουν γενικές πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Φυσικά,  για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Σπύρο Μόσιο στο τηλέφωνο  6972 810 696 και με το μέλος της  Οργανωτικής Επιτροπής κ.  Γιάννη Μόσχο στο  6936 838 518.

Ο Ο.Μ.Α.Θ. βρίσκεται στις επάλξεις, με τα μέλη του να προετοιμάζουν κάθε λεπτομέρεια του Rally Αλμυρός,  προκειμένου αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός.»

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.